Zobrazit normální verzi : Podozrenie na WH..
D!!!!n3r [MaMLas] :x
18-02-13, 19:55
Ahoj. mám tu podozrenie na WH. možno tam to WH nieje a možno áno. Môj osobný názor že tam to WH je. ale kryje ho.
priznám sa o niekotrých "killoch" som ani nevedel že odkail má že kde bol...
Ak si myslíte že tam WH nieje.. prosím nezabite ma za to...
http://csko.cz/d/LKiECDmN
Valve: VALVE_0:0:1521621475
IP: 90.178.25.227
Na WH je to demo moc krátké.Koukněte někdo na to demo,s tím awp mu to tuším ze 4 střel třikrát škublo,2krát z toho na hráče.Možná náhoda,ale stejně pro jistotu..
Podľa mňa to čisté nie je. Ten posledny moment je najpresvedčivejší, zazoomuje si na neho ešte pred tým ako výjde spoza roha pričom ho počuť nemohol. Tie škubania s awp sú tiež podozrivé, ešte som nevidel nikho žeby ťahal takto do oblúka či koliečka...
21:09 - Naběhl z banánu a musel o něm vědět, protože se otočil a vlastně ihned to tam do něj rasil.
21:25 - To fakt nechápu, proč se tam zastavil a nešel dál. Podle mě o něm věděl, a proto dělal šaška než se tamten nějakým způsobem prozradí, ale netvrdím to na 100%, jen moje domněnka.
22:50 - To jak si tam namířil, to dělám běžně. ( Reagování na RioTův post )
24:01 - To je podle mě WH, u některých wallhacků je " zdarma " i cross na awp. Takovej přesnej NZ při děrování jsem fakt nikdy neviděl.
24:22 - ? Tomu nechápem.
27:24 - Já nevím jak Vy, ale já ho tam teda nevidím. Stojí tam s tím AWP, čeká až mu tam někdo naběhne ale ten box toho ESP spectatoru není vidět za tou stěnou = předstřel.
Podle mě teda zapatý je.
Neviem či máme všetci iné dema ale moje je do 24.40 cca, čiže keď píšem posledný moment hovorím o 24.20, čiže celkom nechápem tú tvoju poznamku, že tam mieriš bežne a reaguješ na môj post. 27.24 tam teda nemám, neviem či je to zabugované alebo čo.
21:09 - Naběhl z banánu a musel o něm vědět, protože se otočil a vlastně ihned to tam do něj rasil. - no vedel o nom, lebo hodil odtial granat
21:25 - To fakt nechápu, proč se tam zastavil a nešel dál. Podle mě o něm věděl, a proto dělal šaška než se tamten nějakým způsobem prozradí, ale netvrdím to na 100%, jen moje domněnka. - no myslis, ze tam ho bolo pocut, lebo schutal granat tak odskocil...
22:50 - To jak si tam namířil, to dělám běžně. ( Reagování na RioTův post ) - clear
24:01 - To je podle mě WH, u některých wallhacků je " zdarma " i cross na awp. Takovej přesnej NZ při děrování jsem fakt nikdy neviděl. -[B] jediny mozno banovatelny cas
24:22 - ? Tomu nechápem. - co tu nechapes...podla mna clear
27:24 - Já nevím jak Vy, ale já ho tam teda nevidím. Stojí tam s tím AWP, čeká až mu tam někdo naběhne ale ten box toho ESP spectatoru není vidět za tou stěnou = předstřel. - clear, bolo mu vidno ruku
Podle mě teda zapatý je.
to je len moj nazor, nech sa nato este niekto kukne
riot ty už sem nepiš ty svý chytrosti,dokuď nebudeš hrát dýl jak tejden csko.
CLEAR,protože přes ty boxy nebylo vidět pořádně na hráče a norecoil nebo aimbota taky nemá.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.