Wolferik66
19-02-13, 21:37
1.Vek - 15
2.Steam_ID: STEAM_0:0:59521167
3.Server- Zombie Hard
4.Prečo chcem byť admin: Admin chcem byť preto lebo som tam ešte nevidel ani jedneho Admina a veľa ľudí porušuje pravídla tak to chcem zakázať..
5.Budem pre portál užitočný ? : Myslím si že áno dokážem dosť dobre MC napríklad pluginy permissionsEx dokážem urobiť aj server z modmy..
7.Moje meno na servery: DoWn alebo Slimak
8.Ako dlho tam hrajem: Hrajem tam už asik 2 mesiace aktivitu mám veľku..
9.Niečo o mne: Volám sa Daniel Jaselský učim sa techniku hlavne php fusion javu a pawn ,html rád hrajem futbal , rád hrajem na vašom servery som vzorový som aj skusený adminom som bol na cplay.cz potom ešte na anatrhax-team.eu BaseBuilder
10.Steam mám
11.Skype , TS a mik mám..
Dufam že sa vam moja žiadosť pačíla a za rýchlu odpoved dakujem..
2.Steam_ID: STEAM_0:0:59521167
3.Server- Zombie Hard
4.Prečo chcem byť admin: Admin chcem byť preto lebo som tam ešte nevidel ani jedneho Admina a veľa ľudí porušuje pravídla tak to chcem zakázať..
5.Budem pre portál užitočný ? : Myslím si že áno dokážem dosť dobre MC napríklad pluginy permissionsEx dokážem urobiť aj server z modmy..
7.Moje meno na servery: DoWn alebo Slimak
8.Ako dlho tam hrajem: Hrajem tam už asik 2 mesiace aktivitu mám veľku..
9.Niečo o mne: Volám sa Daniel Jaselský učim sa techniku hlavne php fusion javu a pawn ,html rád hrajem futbal , rád hrajem na vašom servery som vzorový som aj skusený adminom som bol na cplay.cz potom ešte na anatrhax-team.eu BaseBuilder
10.Steam mám
11.Skype , TS a mik mám..
Dufam že sa vam moja žiadosť pačíla a za rýchlu odpoved dakujem..