Zobrazit normální verzi : Hltv modely
Ahoj lidi, zakládám tenhle topic, ohledně hltv modelů. Možná to někomu nic neřekne, ale těm co ano, tak by mi mohli poradit :D. Jedná se o to, že jsem si je stáhnul a jdou mi na všechny zbraně kromě AK 47 a M4A1. Nevíte co s tím ? Díky za přečtení, za komentáře atd. S. :))
Ahoj lidi, zakládám tenhle topic, ohledně hltv modelů. Možná to někomu nic neřekne, ale těm co ano, tak by mi mohli poradit :D. Jedná se o to, že jsem si je stáhnul a jdou mi na všechny zbraně kromě AK 47 a M4A1. Nevíte co s tím ? Díky za přečtení, za komentáře atd. S. :))
Tak nehraj s ak47 ani s M4.
Stahni si to jinde, ja mam hltv models a vse jde jak ma.
Cross na awp je tady zakázaný?Zažil jsem servery,kde to bylo povolený,ale pak jsem začal hrát s kámoši ligu a tam to bylo zakázaný,ale hodně dobrých hráčů to má.
Já mám cross na awp a taky na něm nemám hltv model no...ale nikdy jsem se nesetkal s tim, že by cross na awp byl zakázaný...x.X
stafko? napis sem prosim ip nebo steam id, dik.
az tak horky to nebude, nuze ver, ze podvadis ostatni ale i sebe
stafko? napis sem prosim ip nebo steam id, dik.
Proč dáš mi ban na lize? :DDD lol kdo psal, že to používám na kotelně.. moc BAWSON...běž se BAWit jinam
moc se tu neohanej, to ty si ten kdo tu podvadi ostatni navic bawson to urcite myslel z prdele
jo jako ked nehras na kotelni vsade inde to mas ale ked ides na kotelnu ides poctivo do zlozky z CSkom a menis modely jo??
Já ten cross mam jen na turnaje a nebo na LANku....pane bože..
Hmm tak to si king, na lance pouzivat cross na awp, kolikrat jsi za to dostal do držky?
chmod a+x /bin/laden
17-07-11, 17:13
to ti tak budeme věřit...
Proč dáš mi ban na lize? :DDD lol kdo psal, že to používám na kotelně.. moc BAWSON...běž se BAWit jinam
Co vole? Dam ti ban na klavesnicu a to se ti libit nebude.
http://www.youtube.com/watch?v=pQxPYZ1nRzs&feature=player_embedded
Tento komentar byl odstranen, nebot porusoval pravidla slusneho chovani.
Robit kookota? jo aha.. vaše komentáře jsem nepobral..proč bych měl dostat na lance za to přes držku když to tam má každej...
Ked kazdy skoci do studne skocis aj ty?
Nehrajou rikaji ze KOTELNA je moc DOWN...
Robit kookota? jo aha.. vaše komentáře jsem nepobral..proč bych měl dostat na lance za to přes držku když to tam má každej...
Hirošima hadr....
strafko jezdí na LANky...cool story, bro
Doma pořádám lanky ty noobe..a awp cross? Martii ho ma taky http://www.youtube.com/watch?v=sUeCPu8bhzA tady můžete vidět
podivej se na to movie poradne a zjistis ze mam i obraceny skiny hracu.. :-D ( posledni ace )
proste nepochopis, ze je to tim jak to zeus upravil
v HLTV je pokaždý cross na AWM
ano, zeusi, koukni na posledni ace na konci, kdy jako ct strilim ct :-D
To se omlouvám, až ted jsem si všiml, že je to točené z HLTV...sorry
killer-savage
20-07-11, 16:14
nekteri hraci nemaju tu animaciu ked sa prehadzuje zbran. jak sa to da nastavit?
ježiš, ty si dostal unban ? :D
vedouci venny
21-07-11, 11:30
Na Lanku :D Takovej masters :D :D:DDD Takový chtěl bych tě vidět na MČR ve finále záběr na tvůj kompl a ty jedinej tam staženej cross z netu =DDDD
Tak víš co doma pořádáš Lanky ani nevíš že hltv tam ten cross má ale to bude dobrý dej si kakajíčko a to bude ok :)
Nemiku, Nemiku, skoro půl roku starej thread...
Nemiku, Nemiku, skoro půl roku starej thread...
Kdo na to má myslet. Sbírat postíQy musí každý :excl:
vedouci venny
12-01-12, 07:48
Ještě 12 a může psát do šauboksu
Slab the Killer
12-01-12, 23:18
Stravko hraješ ještě Maxi=Mega Pub? Sem tě tam hodně dlouho neviděl!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.