Mandarinka#
23-02-13, 18:45
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 38350)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wh'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Ferda
[AMXBANS] Tvuj nick: Mandarinka#
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1346628697
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1346628697
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.183.25.197
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Bezdak
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím Vás, chtěl jsem Vás požádat o unban jelikož se necítím vinen že bych něco provedl, vím že tu píšou že jsem měl WH ale to jsem rozhodně neměl. CS jsem si nainstaloval před týdnem po 2 letech od gamesites.cz tam jsem po prvé zjistil že mam na hodně serverů ban za cheating ( WH, AIM bot, autobunnyhop atd...) . Jestli by jste mohli něják zjistit že jsem to opravdu nebyl já, rád bych začal hrát na vašich serverech jelikož mě zaujali. Děkuji předem.
EDIT: Nevím jak to tady máte zabezpečené ale ban se týká pravděpodobně všech vašech serverů.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 38350)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wh'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Ferda
[AMXBANS] Tvuj nick: Mandarinka#
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1346628697
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1346628697
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.183.25.197
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Bezdak
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím Vás, chtěl jsem Vás požádat o unban jelikož se necítím vinen že bych něco provedl, vím že tu píšou že jsem měl WH ale to jsem rozhodně neměl. CS jsem si nainstaloval před týdnem po 2 letech od gamesites.cz tam jsem po prvé zjistil že mam na hodně serverů ban za cheating ( WH, AIM bot, autobunnyhop atd...) . Jestli by jste mohli něják zjistit že jsem to opravdu nebyl já, rád bych začal hrát na vašich serverech jelikož mě zaujali. Děkuji předem.
EDIT: Nevím jak to tady máte zabezpečené ale ban se týká pravděpodobně všech vašech serverů.