Zobrazit normální verzi : Zeus.ko WH - PUB 2
P4inKill3r
23-02-13, 21:48
Tak jsem si jednou chtěl zkusit natočit demo. Využil jsem příležitosti, když jsem potkal tohoto podvodníka. Demo je krátké, protože se odpojil. http://csko.cz/dema/upload/dir/Zeusko.dem
P4inKill3r
23-02-13, 21:50
Kdybych to nahrával o půl minuty dříve, tak by to bylo lepší, protože přes ty dveře vydíroval ještě asi 2 lidi.
Nato bych řekl že bohužel ale na demu musí být jasné 3 momenty cheatu, to mohl uhrát na náhodu, sám tomu sice nevěřím ale nic nenaděláš... divil bych se kdyby mu někdo ten ban dal. a pro příště do hlášení musíš dát nick,sid,ip aby admin mohl vědět o koho jde... :)
P4inKill3r
24-02-13, 10:59
Hmm, mám s ním ještě jedno demo, prohlédnu ho, kdyby tam něco užitečného bylo, pošlu vám ho. Jsem přesvědčenej, že to WH má, protože tak ty lidi fakt přesně díroval 2 mapy. Psal jsem adminům, aby ho zkontrolovali, ale nikdo nepřišel.
P4inKill3r
24-02-13, 12:46
Tak jsem se na to kouknul, je to zebugovaný, že mi tam choděj nějací ZM, je tam akorát jedna přesná díra, kterou toho CT ani nezabil.
demo je neprukazné příště to vychytáš..:)
promin, ale to byl můj bratr, už sem si zahesloval komp.
promin, ale to byl můj bratr, už sem si zahesloval komp.
A haxoval?
P4inKill3r
24-02-13, 15:11
Otázka, jak mam udělat, aby mi v demu neběhali zombie místo hráčů?
banned.Demo je postačující.Ten první frag je jasnej
Myslíš ten první a i poslední frag? :D
P4inKill3r
25-02-13, 13:52
Nedělejte si srandu z toho dema :D
Problem solved, bratr zmlácen PC zaheslován. Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.