Zobrazit normální verzi : Preverenie hrača StR4bO
Hrač StR4bO sa mi vcera priznal že je to hrac music ak neviete kto to je je to hrac ktory obchadza banny plus pouziva ab a wh na furiene dema nemam ale kuknite si chat log zo vcerajska
tak ho natoč až ho uvidíš
ale minimalne za vulgarnost by mohol dostat ban.Teraz som cital chatlog ten viac nadava ako pise zmysluplne slova.R3S ak sa ti to nechce hladat mozem to sem dat
no ok pohode ale o to ab a wh nejde ale obchadza bany a to je pernik ak sa nemylim a ted neni davno dostal 2 pernament ban llen si kukni jeho ban list ! "D
ties mi pisal ze je music a ja ze nemas mat pernament ban a on ze pstt on ma na to neaky program na unban nwm co to je proto ho preverte ! :D
15-02-2013 - 20:12
StR4bO
PWS^| tyger103
Wallhack
Trvalý
10-02-2013 - 17:08
StR4bO
ParadoXX
Cheater
Trvalý
Celkem aktivních BANů (2)
ban je na IP. pozri si jeho IPcky pri tych banoch
On uz obisiel tak 30 banov, nema cenu ho banovat
V jeho případě by to chtělo, když bude na serveru, tak ho slapovat a slayovat, aby si nezahrál.
V jeho případě by to chtělo, když bude na serveru, tak ho slapovat a slayovat, aby si nezahrál.
Moc práce, to chce nějak dodrbat mu cfg ať mezerníkem střílí chodí úplně jinou klávesou než normálně atd.
E: resetnout mu rank
Mám taký dojem že z rankom nebude mať problém , lebo mal už viac mien v ranku s ktorými sa dostal do top 20 . A keď dostane dalši ban resp. vynulovanie ranku IDE ODZNOVA .
Ale s tými cfg ...
Já bych mu pravidelně týdně mazal rank protože když je na serveru dosti ho to nasralo když smázli Bearse
je to na hovno,no.Koukal sem do chatlogu a on má každej den jiný valve a každej 2. den jinou ip
Smazal jsem mu rank. Je to jediny duvod, proc cheatuje.
on mi psal na skype že má hack na UB poslal mi ho protože jsem mu nevěřil ale eště sem ho nezkoušel dosud jsem nemněl bam.. k wh a ab se mi taky přiznal nevím co stím hochem :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.