Zobrazit normální verzi : Stížnost na admina KOFI
Admin KOFI nejedna jak by měl.Hral jsem kolo CBBLE.Na spawnu jsem si dřepl na dveře.Trefil jsem KOFIHO a on se naštval a dal mi kicked.Pak mi napsal,že ještě jednou tak mi da ban.Sledoval jsem potom celou hru.Narazil jsem na druheho admina PARADOXXX.Dělal uplně to samé co ja a nikdo ho nepotrestal.Jak je možné,že si KOFI jen usmysli a začne vyhazovat koho chce.Tohle není férové jednáni.Prosím aby se nějaky admin zaměřil na KOFI a potrestal ho.Je na něho hodně stížnosti.Nezaslouží si byt adminem.Děkuji
Na spawnu nemáš co čupět na dveřích, kick oprávněný.
Ano toho jsem si vědom.Ale druhy admin dělal to same a nic??Tak kdeje spravedlnost??
http://csko.cz/forum/showthread.php?11800-%8Eadost-o-unban
http://csko.cz/forum/showthread.php?11801-AMXBANS-Mas-BAN-pro-tento-server!-(id-45972)-AMXBANS-Mas-2-hodin-29-minut-a-29
Ty s tím spawn campem máš docela problém co ?
Někdy si dřepnu,ale pořad přesně nevím kde si co můžu dovolit........tak mi nekřivděte.Mě se jedna o to,že admin něco uděla a neni za to ani napomenut a normální hráči to schytaji.to je trochu špatne,ne??
mas to v pravidlach? mas, tak potom co tu riesis? preco by ta mal napominat... ani banku nepojdes vykratnut a nikto ta napomenut nemusi
Camp sa považuje sa strategický ťah v hre. Nie však na zbieranie killov a znepríjemňovanie hry, ver mi, ak budeš kempiť, NIČ sa nenaučíš!!!
Kedy môže Terorista na "de_" mape kempiť?
-TT môže kempiť vtedy keď je BOMBA POLOŽENÁ , ak tak nieje, TT nesmú kempiť!!
Kedy môže Counter-Terorista na "de_" mape kempiť?
-CT môže kempiť vtedy keď NIEJE BOMBA POLOŽENÁ , ak je bomba položená, tvojou úlohou ZNEŠKODNIŤ JU a nie kempiť
Kedy môže Terista na "de_" mape kempiť?
Ak by si niečomu nerozumel, napíš mi PM a poradím. Btw. na cs_ mapách je to opačne ak chceš vedieť ako napiš PM teraz na to nemám čas.
Camp sa považuje sa strategický ťah v hre. Nie však na zbieranie killov a znepríjemňovanie hry, ver mi, ak budeš kempiť, NIČ sa nenaučíš!!!
Kedy môže Terorista na "de_" mape kempiť?
-TT môže kempiť vtedy keď je BOMBA POLOŽENÁ , ak tak nieje, TT nesmú kempiť!!
Kedy môže Counter-Terorista na "de_" mape kempiť?
-CT môže kempiť vtedy keď NIEJE BOMBA POLOŽENÁ , ak je bomba položená, tvojou úlohou ZNEŠKODNIŤ JU a nie kempiť
Kedy môže Terista na "de_" mape kempiť?
Ak by si niečomu nerozumel, napíš mi PM a poradím. Btw. na cs_ mapách je to opačne ak chceš vedieť ako napiš PM teraz na to nemám čas.
Ty si zase kdo?S barvičkami i s velikostí písmen si hrát umíš,ale když chceš poradit,tak to popiš aspon správně.Z toho,co si tu napsal bych mohl klidně jako T campit při položené bombě někde u spawnu a CT by mohli při nepoložené bombě campit někde totálně jinde,než je plant.Chápu,že si chtěl poradit,ale trochu se nad tím zamyslet,než to postneš neuškodí.
Snažil som sa pomôcť, je mi lúto že to nevieš pochopiť.
CT si může dělat,co chce,dokud neni položená bomba.Jak je položeno,musí jít defusovat.V opačnym případě dávám ban taky.Sice ne na 3 hodiny,ale míérnější,ale dávám.
Montty non skill
03-03-13, 13:24
Admin KOFI nejedna jak by měl.Hral jsem kolo CBBLE.Na spawnu jsem si dřepl na dveře.Trefil jsem KOFIHO a on se naštval a dal mi kicked.Pak mi napsal,že ještě jednou tak mi da ban.Sledoval jsem potom celou hru.Narazil jsem na druheho admina PARADOXXX.Dělal uplně to samé co ja a nikdo ho nepotrestal.Jak je možné,že si KOFI jen usmysli a začne vyhazovat koho chce.Tohle není férové jednáni.Prosím aby se nějaky admin zaměřil na KOFI a potrestal ho.Je na něho hodně stížnosti.Nezaslouží si byt adminem.Děkuji
Kdyby jsi byl aktivní hráč ( což očividně nejsi ) a rushoval by jsi bez ohledu na teams a sejmul tě kempík na respu, tak by jsi sem psal, proč nekickujeme kempery. Zamysli se nad svým stylem hry a nad tím, co jsi tu vyplodil. Začni hrát jako opravdový hráč a nestěžuj si tu na lidi, co se ti tu starají o pohodovou hru. Ono být adminem nemí žádný med. Zkus lítat celý večer ze serveru na server na každé zavolání, pak když ti někde hráč zakempí, proste nevaruješ a kick ( což je taky varování ). Oba dva admini co tam byli jsou jedni z těch, co tu jsou denně a rádi by někdy klidné kolo bez cheaterů, nadávek a kempíků. Začni se chovat jako chap a nebreč tu nad vlastní chybou a nesenými následky.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.