PDA

Zobrazit normální verzi : Navrh ( 2 )



Proxima Centauri
03-03-13, 18:01
mam taky napad..či by sa nedalo na začiatku kola..možno aj celeho kola.. prechadzať cez hráčov. ? tie tlačenice su hrozne , a ked chce nejake commando vyletiet a rushovat tak nemôže lebo sa pred ním posuvaju hrači s 10 kon.

Kotel
03-03-13, 18:04
Dalo. Uz mam vymyslene, jak to pujde.

Acid
03-03-13, 18:18
Nedalo by se to udělat všude kromě classicu? Na serverech na ty děcka fakt nemám náladu, když mě blokujou a zbytečně umírám...

MarcelloR
03-03-13, 18:35
Dalo. Uz mam vymyslene, jak to pujde.

čo tak sledujem, tak si riadne aktívny :D to všetko robíš sám, či ti aj niekto okolo tých serverov pomáha ?

Joseph
03-03-13, 19:55
No chvála bohu, lebo ked je inferno tak sa s T spawnu dostanem tak za 5 aj viac sek, a stracam cas.

koNan
03-03-13, 19:59
čo tak sledujem, tak si riadne aktívny :D to všetko robíš sám, či ti aj niekto okolo tých serverov pomáha ?
Myslím že Kotel jede spíš sólo...RESPEKT

MarcelloR
03-03-13, 20:22
Myslím že Kotel jede spíš sólo...RESPEKT

tak to potom rešpekt aj z mojej strany ^^

Kotel
04-03-13, 00:49
Dik, to je lepsi, nez cist, ze jsem kokot, kdyz opravuju bugy.

JOZKO VAJDA!!
05-03-13, 20:35
Ak toto bude fungovať tak sláva bohu na výsostiach a o pár zdravých nervov viac.

caHor
07-03-13, 10:40
Neviem kam to napisat tak to dam sem...
Tie dva itemy co kotel urobil, su velmi pekne.. No dnes som hral Dust4ever. Najprv som sa pripojil za CT, nahral som si platinky + Nano Vestu.. Prehodilo ma to ku TS a Platinky mi zmizli. Na miesto nich som dostal item Tajemnice Admirala. Cize som mal 2 itemy, ale damage som mal taky silny, ako keby som mal platinky. Hraca Smiky /lvl 103 sharpshooter/ som daval na 3 rany, bezne ho ani nedam. Proste mal som pocit ze mam 3 itemy a to Platinky, Nano vestu a Tajemicu admirala. Neviem preco..

Trey
07-03-13, 11:06
Mne sa stalo ze som ziskal item nano vestu a jak som si dal class FS, tak mi ten item zmizol a dalo mi to nejaku Obranu alebo nieco

slide
07-03-13, 11:29
Mne zas ked mam platinky prve kolo mam +30 damage... ale na dalsie kolo dam /item a vypise mi ze mam platinky ale s 0 damage ... a damage mam taky isty ako bez nich cize mi funguju iba 1 kolo ..

caHor
07-03-13, 11:58
A dnes na inferne.. Za TS som dostal dajme tomu Comados knife a nechal som si to.. Prehodilo ma to ku CT a sa mi to zmenilo na Generaloveho tajomnika, to HEcko..

Beat
07-03-13, 13:21
To robilo aj mne zmizli platinky a mal som ako item demolične nastroje...

knot
07-03-13, 13:27
shrnutí
Takže nefunguje hbyte prsty ,,nimble finger''
a když se zmeni classa nebo přehodí k T/CT zmizne nebo to nahradí item

caHor
07-03-13, 14:33
+ mne už dlhšie nefungoval Kapitanov Notes, nie iba mne..

Drago
07-03-13, 14:56
ano kapitanuv mi taky nefungoval(1. rana mně zabila, střelec byl sniper podle jeho slov měl prej boty komandanta, druhé kolo také sniper a tam se mi to ukázalo jako dmg že mně zabili platinky)

Kotel
07-03-13, 15:38
Tyhle bugy uz mam vyresene. Kapitanuv notes ted blokuje jen zakladni damage ze zbrani. Az prijdu domu, tak udelam update.
Nektere itemy nemuzes mit s urcitou class, protoze by to zpusobovalo zdvojeni damage nebo obrovske zvyhodneni, ale to je tam uz od zacatku. Na tom jsem nic nemenil. (napr. nuz comandose s comandosem nebo comandos boty s comandosem). Pak nektere itemy maji urcitou sanci na ziskani (nano vesta) a ty se pri zmene classy muzou zrusit. Zmena tymu na to vliv nema. Itemy pri zmene classy totiz projdou stejnym procesem, jako kdyz ti padnou z hrace, aby se vyloucilo, ze demolition man bude mit dynamit, saper bude mit batoh sapera pod.

Proxima Centauri
07-03-13, 15:55
Celý Cod už je do....

Trey
07-03-13, 15:57
Nech sa paci, skus nieco taketo vytvorit ty a potom tu mozes vraviet ze to ide do pici.

caHor
07-03-13, 17:41
Tyhle bugy uz mam vyresene. Kapitanuv notes ted blokuje jen zakladni damage ze zbrani. Az prijdu domu, tak udelam update.
Nektere itemy nemuzes mit s urcitou class, protoze by to zpusobovalo zdvojeni damage nebo obrovske zvyhodneni, ale to je tam uz od zacatku. Na tom jsem nic nemenil. (napr. nuz comandose s comandosem nebo comandos boty s comandosem). Pak nektere itemy maji urcitou sanci na ziskani (nano vesta) a ty se pri zmene classy muzou zrusit. Zmena tymu na to vliv nema. Itemy pri zmene classy totiz projdou stejnym procesem, jako kdyz ti padnou z hrace, aby se vyloucilo, ze demolition man bude mit dynamit, saper bude mit batoh sapera pod.

Super! Konecne nieco super.. Teraz to bude viac hratelne

Proxima Centauri
09-03-13, 14:48
rey^^;165791']Nech sa paci, skus nieco taketo vytvorit ty a potom tu mozes vraviet ze to ide do pici.

Starý dobrý COD.

Kotel
09-03-13, 16:28
Pro ty, co to nechapou. Stare cod bylo plne bugu a nefungovaly veci, co mely fungovat, takze ted je to tak, jak to zamyslel autor od zacatku (jediny rozdil jsou ty 2 itemy, coz vam asi nevysvetlim, proc je to tak lepsi, ale to je jedno).

Trey
09-03-13, 18:17
Ono vacsinou sa stazuju sapperi a Fire supporti lebo teraz nedaju kazdeho hraca minami a da sa proti nim aj hrat...

caHor
09-03-13, 19:12
Tjn.. A stale ma FS 3 rakety?

Drago
09-03-13, 19:16
jak stále, FS tu mělo dycky rakety 2 :D(no dycky..to kecám ale když sem kolem vánoc začínal a hrál sem FS mělo 2, ted nwm)

jinak co to procházení hráčů?? budeš to kotle dělat nebo ne??

Beat
09-03-13, 19:22
Tjn.. A stale ma FS 3 rakety?

Nikdy nemal 3 rakety, mal len 2 a keď ju hodil blizko seba neubralo mu to hp, ale to sa zrušilo...

Kotel
09-03-13, 21:30
Ted ma 2 rakety. Zblizka mu to ubere 1/3 co normalne.