Zobrazit normální verzi : Mapa :)
Zdravím, chce to new mapu a tak ma napadla táto, určite by bola spestrením. http://cs.gamebanana.com/maps/172727
Tak dust mapy sa tam hraju stale ale tato vypada byť troška zujimavejšia ja by som navrhoval tuto http://cs.gamebanana.com/maps/158530
Ja by som tam dal nejaku knife napr 1Hp nech je sranda :D
Hmm, ale to by bola na tomto mode kktinka. Hral som raz na jednom nemenovanom COD MW servery a boli tam aj take mapy a bola to hrozna kktinka. Nove kolo a commanda pri tebe za 5 sek. a zbohom :)
Trey knife je na COD nereálná když tam každá classa krom komanda má pušku a myslím že její oddělání by neprošlo :D
Nejlepsi jsou de_ mapy. Na kazdou mapu se hodi jina classa, takze hraci musi expit nekolik class, aby mely na kazde mape vyhodu.
Ale ja som myslel tu mapu jak sa vsetci spawnu v kocke, to by mohla byt celkom sranda :D
Hej a vyhral by KaTaStRoS alebo RaDaR, alebo J^R s protectorom :D
rey^^;164649']Ja by som tam dal nejaku knife napr 1Hp nech je sranda :D
Jo Jo :DD ty budeš nejlepší sranda :D
editko - ze [P]rey^^ [T]rey^^ hraje jak [F]rey^^ on říká [B]rey ale ant křičí [H]rey^^
rey^^;164768']Ale ja som myslel tu mapu jak sa vsetci spawnu v kocke, to by mohla byt celkom sranda :D
Fun_allinone? to je mapa tak na w3 ale na cod si ju nedokažem prestaviť, po začati kola sa otvoria tie kocky a hrači vyjdu do nahodne otvorenej chodby, je tam 8 chodieb v jednej je only deagle, druhej awp, knife, gulomet, he,...
Hej a vyhral by KaTaStRoS alebo RaDaR, alebo J^R s protectorom :D
caHor tak ak by som mal pl. 32. tak to si píš. ale ináč ten protector nieje až taká zlatá bana :)
Fun_allinone? to je mapa tak na w3 ale na cod si ju nedokažem prestaviť, po začati kola sa otvoria tie kocky a hrači vyjdu do nahodne otvorenej chodby, je tam 8 chodieb v jednej je only deagle, druhej awp, knife, gulomet, he,...
Nie, ja som myslel 1hp mapu kde sa spawnes v kocke co ma rozmery asi 10x10 m :D bola by to celkom sranda :D
rey^^;164924']Nie, ja som myslel 1hp mapu kde sa spawnes v kocke co ma rozmery asi 10x10 m :D bola by to celkom sranda :D
*Jo já se sapperem by jsem měl žně.., hodím na zed dvě miny a vše kromě protektorů lehne :D.....
Myslim, ze by te raketa zabila driv, nez bys stihl neco polozit.
Ale tak bola by to sranda, taka mapa na xpenie ;D keby mi padla nanovesta by som dal vsetko do obrany a hp na comandovi a fs ani sapperi by si neskrtli :D
:D Byla by aspon sranda mno =D
a čo tak mapu napr. de_westwood? :D tam sa dá tiež všetko expiť :)
O tej som pisal kotlovi ale nepridal ju tam...
ještě je fajn de_westwood_big (bo tak nějak) a možná by nebylo na škodu skusit de_d2long :D
Hoďte tam mapu de_hell a bude klídek :)
Nemohli by sa tam hosit aj fun mapy ako je to na w3? A ja by som tam skusil aj awp_rooftops... Zatial som to hral len na hns ale primarne to je asi Awp mapa :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.