Zobrazit normální verzi : Steam
Ahoj. Mám otázky ohladne steamu. Steam sa mi updatol ako asi každému, robil som downgrade podľa tohto http://csko.cz/forum/showthread.php?14228-CS-1-6-Steam-update-%C5%99e%C5%A1en%C3%AD-probl%C3%A9m%C5%AF-nov%C3%A9-p%C5%99%C3%ADkazy-a-nastaven%C3%AD , no teraz mám ďaľší problém. Keď kliknem na odkaz s hrou tak sa mi ukáže čierná obrazovka, pri miši mám to koliečko, že sa mi to načítava, no po chvíli sa mi zas ibjaví plocha a takto sa to opakuje vždy, keď kliknem na hru. Pomôžte prosím :( .
Nedá sa keď sa mi tá čierna obrazovka zjaví na 2 sekundy a hneď mi naskočí plocha.
No preinštaloval som si ho, konečne je niečo fixnuté ako /server atď. Lenže stále mám problém s myškou. Pohnem s ňou ale v hre sa mi to otočí až po niekoľkých milisekundách.
Skús si dať do konzole m_rawinput 1
No a mám ďaľší problém. Keď chcem teraz otvoriť csko, vypíše mi to toto: http://www.ulozisko.sk/595465/Bez_nazvu.png
E: Zázrakom sa to spustilo. Lenže ten príkaz nefunguje.
ta tabulka s tím errorem se objevuje pokud máš spuštěnej steam a pak si pustíš nějakou cracklou hru. Jediná možnost jak se jí zbavi je vypnout a zapnout celej steam a pak se ti to neukáže :)
ta tabulka s tím errorem se objevuje pokud máš spuštěnej steam a pak si pustíš nějakou cracklou hru. Jediná možnost jak se jí zbavi je vypnout a zapnout celej steam a pak se ti to neukáže :)
Ďakujem ti. Len s tou myšou mám vkuse problém.
E: Ďakujem všetkým čo ste mi pomohli, konečne mi začal fungovať ako má.
takze.. chcel by som sa na vas obratit s mojim problemom... ked chcem hrat cs 1.6ku, tak si zapinam steam, vsetko v pohode.. ked vyberiem kniznice a dam "Hrát" na cs 1.6, tak sa mi to CS neukaze, ale v procesoch je zapnute... ak chcem vypnut steam, tak to nejde, lebo je cs zapnute.. takze steam musim vypnut cez spravcu uloh. ked ho zapnem, tak mi vyskoci nejaky update, a potom to je vsetko v pohode.. nevedeli by ste mi poradit?
nie je tam co screenovat.. ani cs sa mi nezapne, ale "akoby bolo zapnute"... mozno nejake urobim, ale najblizsie zajtra..
takze.. chcel by som sa na vas obratit s mojim problemom... ked chcem hrat cs 1.6ku, tak si zapinam steam, vsetko v pohode.. ked vyberiem kniznice a dam "Hrát" na cs 1.6, tak sa mi to CS neukaze, ale v procesoch je zapnute... ak chcem vypnut steam, tak to nejde, lebo je cs zapnute.. takze steam musim vypnut cez spravcu uloh. ked ho zapnem, tak mi vyskoci nejaky update, a potom to je vsetko v pohode.. nevedeli by ste mi poradit?
Tohle se mi stává furt s jednou hrou na steamu a nemůžu to udělat jinak, než PC restartovat. Pak už to jde v poho.
@Monk: Přečti si nejdřív celej post nebo radši celej thread, než něco napíšeš.
mě se tohle nestává často, asi 2x se mě to stalo. Nemusíš přes správce vypnout steam, stačí cs. Někdy se mě to stalo i při nějakým jiným programu, tak to asi nebude chyba steamu, spíš někde v pc.
mě se tohle nestává často, asi 2x se mě to stalo. Nemusíš přes správce vypnout steam, stačí cs. Někdy se mě to stalo i při nějakým jiným programu, tak to asi nebude chyba steamu, spíš někde v pc.
no, ale ked vypnem iba cs a zasa zapnem, tak to nejde.. tak radsej ihned vypnem steam, a zapnem este raz... v priebehu dna dodam screeny
Cau, skús to cs 1.6 spustíť ako správca. :) mne sa tak domrdalo nhlko ked som tam nadádzal nové supisky a pod. Poradil mi to jeden kamoš, síce nieviem ci ti to s cs pomoze ale za pokus nedas nic :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.