Zobrazit normální verzi : Zm2
Zdravím už mi to nedá aby som to sem nedal.
Kazdy bozi den vihadzuje hracov a potom mame all v *** a mosme expit zm zase atd
Prijde mi to uz ako chyba na serveri z 32 hracov kickne asi 28 moste mi to vysvetlit a kedy to chcete uz opravit pochybujem otom ze gm otom nic nevie kazdy potom nato nadava
3k a Jerry
04-03-13, 21:26
Gramatik, ale něco na tom bude občas taky normálně hraju a v průběhu hry mě to hodí na hlavní stránku cska.
E. Nenapíše mě to žádnou chybu nic, jen mě to hodí na menu. Nevím co to dělá jemu.
Nevim, jak to opravit. Mozna snizit mnozstvi informaci odesilanych hracum. Na funu, mega pubu a cod hraju uz 3 tydny a nekicklo me to. Zombie je narocnejsi, mozna to delaji modely. Je to udajne bug enginu. Zkusim jeste zvysit cas zmeny modelu hracu.
je to odkedi su viac ZM server nikdy to doteraz nerobilo
Jerry sorac za moju gramatiku ale fakt uz ma to s** a nie len mna ale aj ostatnych hracov a pred chvilkou zase to spravilo na ZM2 na mape toxic house2
a budem rad ked to spravite co najskor aby sme si uz v klude zahrali :))
Zm server jsem pul roku nepridaval. Kazdy server je samostatna jednotka, nezavisi na ostatnich. Hrace to kickuje od doby, co jsem musel zrusit dproto. To opravovalo tento bug.
Pekne :mml: . Tak ak by si to vedel opraviť tak to oprav/te boli by sme všetci radi.Mozte locknut
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.