Zobrazit normální verzi : Knife
PriestoErnesto
19-07-11, 21:12
Je tam cheater co ma nakou cervenou caru a muze ovladat 1 hrace a ten je tky cerveny je to na knife cas 20:11 19.7. Jmenuje se FrisCo :) (stím smajlikem tky)
To nasa adminka robi poriadok s grabom. Osobne by som ten grab zrusil, uz niekolko krat mi zblbol a chytil som zleho hraca alebo mi to same chytilo hraca, vobec to nema zmysel, to fakt slay - kick - ban su ucinnejsie pomocky jak tato sranda.
PriestoErnesto
19-07-11, 21:15
Možná to je admin ale tak jako dělat naschváli.....Co to je pak za admina...(jestli to je admin)..
PriestoErnesto
19-07-11, 21:16
Ale tak chapej ja jdu je u mě a on oddali toho hrače někam .... a tak pořad když sem u něho
PriestoErnesto
19-07-11, 21:39
No dobre ale udělal mi to to 4x
PriestoErnesto
19-07-11, 21:40
Proč vás to nezajíma proč to neřešíte co to mate kua za server ...
Ano párkrát jsem někoho přehodila aby nedávali ze zadu, na tom snad není nic špatného. Tak ty tady neval hovna. PS: FrisCo :) :P
Ano párkrát jsem někoho přehodila aby nedávali ze zadu, na tom snad není nic špatného. Tak ty tady neval hovna. PS: FrisCo :) :P
Aby nedával zezadu? A to je kde v pravidlech, že se nesmí?
Suhlasim so Smile-om. Pokial neni v pravidlach, tak za to clovek nemoze byt potrestany. Je to na "svedomi" kazdeho jedneho ci dava odzadu alebo nie, pokial to neni v pravidlach.
Bohužel musím konstatovat, že Lucca trochu ulítla.
Lucca,proti tebe nic nemam ale ten Ridik,no strasne nieco,vôbec som ho o to neziadal vzal ma na mape 1hp_final_3 do vzduchu a pustil ma na krabicu. Pritom som nic nerobil iba som som sa pytal preco grabuje hracov bezdôvodne a asi ho moja sprava nastvala dvihol ma hore a pustil. Potom napisal "prepac nechcel som ta pustit".
To je jeho povaha s tým nič nenarobíš.
Nevim, ale zdá se mi, že na ten grab jsou tady jenom samé stížnosti, možná by bylo lepší ho zrušit...
Lidi rikaj at je napr. Lucca,Ridik apod. grabujou a pak ti vyvoleni debilci si jdou stezovat na forum .
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.