Zobrazit normální verzi : Walk - pomalá chůze
Ahoj, od dnešního rána mi nefunguje walkování. Když hodím pomalou chůzi, stále jsou slyšet mé kroky. Je to tak schválně? Máte to samé? Zajímá mě, jestli není chyba u mě, ale podle mě ne. Včera to ještě fungovalo normálně.
Mne sa to stalo tiez. Niekedy mi to ide, niekedy nie. Mozno je to kvoli itmeu assault boty.
rey^^;165050']Mne sa to stalo tiez. Niekedy mi to ide, niekedy nie. Mozno je to kvoli itmeu assault boty.
Mě funguje 1-2 vteřiny, pak jdou slyšet kroky jako kdybych běžel. Assault boty máš na běh, to by na to podle mě nemělo mít vliv.
Ale podla mna to je naschval, aby si si tie assault boty nechával.. Ale celkom mi to vadí, lebo ked mi padnú ako dnes platinky na mape de_clear a viem o niekom a chcem ho nawwolkovat, tak sa neda, musim kazdu pol sekundu stlacit W
Mě právě taky, walk používám dost často a bez toho to musím dělat tak, jak jsi to popsal, což je dost otravné. Pokud je to naschvál, tak mi to přijde jako blbost.
Nebo se naučit walkovat přes duck..
To nejde o to se naučit, ale přes duck jsi daleko pomalejší.
Tahle blbost dost zatezuje server, tak jsem ji vypl. Vratim to.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.