Zobrazit normální verzi : Ďalší nápad
JOZKO VAJDA!!
05-03-13, 18:11
Dostal som taký nápad. Už viac ľudí som videl sťažovať sa na sapperove míny a preto sa pýtam: nemohol by sapper míny plantovať podobne ako bombu? Bolo by mu na to treba napríklad 2 sekundy. Neviem či by sa to dalo ale teraz keď sa server prerába tak si myslím že by bolo dobré priniesť každý nápad :-).
Není zlej nápad, byl bych pro.
Konecne nejaky rozumny napad... Podla mna to bude mat nejake vyhody ale zasa aj nevyhody...
Jo taky bych byl pro...v realu taky jen tak nehodíš minu na zem :) a ještě bych navrhoval aby fungvali jak na nepřátele tak i na toho kdo ji položil(na jeho tým ne, by někdo zase schválně blbnul jak když je FF)
Rekl bych, ze ted je saper spis slabsi. Miny jsou videt vic nez driv. Fungujou na ne itemy, redukce damage. Neda se hrat na kazde mape. Ma jen 2 miny. Uz jsem se s nim sral dost. Bud ho zrusim uplne (coz jsem navrhoval hned na zacatku) nebo takhle zustane.
Takto je dobre, sice ho nehravam ale vacsinou mi nejaky problem v hre nerobi. A ak hej tak si proste pockam na nejaky item proti minam..
sappera bych takhle nechal, myslím, že je už dost vyvážený. přijde mi škoda ho mazat, když to bylo tak složité
Proti medicovi se staci schovat, nez mu zmizi lekarny. Pridam item na redukci healu.
Proxima Centauri
07-03-13, 17:00
kotol...ako môže redukovať heal ?
Napr to mozu robit otravene strely, ze davaju urcity dmg a redukuju heal o 75%.
Nechte toho sapera bejt sice za něj nehraju ale i tak :D je už dost pojďe třeba řešit sniperi nebo rambiče
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.