Zobrazit normální verzi : Nechápu
No tak, připojoval sem se na Furien 3 a ani mně to tam nepřipojilo a hned mně to napsalo Tady máš ban atd. Přitom ban jsem nedostal.. aspon v banlistu nic takového nebylo.Můžete mně říct co to bylo ? :) Dík za odpovědi.
Jo v pohodě už se normálně připojim ale že mě to docela zarazilo víš...Tak sem to odklik a kouknul do konzole ale tam nic nebylo tak sem se připojil ještě jednou a pak to bylo v pohodě :).
Tak proc to resis? Ban nemas, hrat muzes, neni co resit, proste jen nejakej bug nebo neco takoveho..
Tak proc to resis? Ban nemas, hrat muzes, neni co resit, proste jen nejakej bug nebo neco takoveho..
Furt je lepší, aby to sem hodil, aby s tim mohl Kotel kdyžtak udělat. Ale asi by bylo lepší to dát do Hlášení chyb.
Nechápu na co jsou klany. :D
Ja nechapem ako ta napadlo napisat to sem....
brat brata
10-03-13, 14:47
trey naco mu na toto odpovedas
Nechápu na co jsou klany. :D
Treyi byl to "DOTAZ" prečo to udělalo .. Tak sem to dal do dotazů.
Ja som odpovedal tomu retardovi co sa pytal na klany..
No tak, připojoval sem se na Furien 3 a ani mně to tam nepřipojilo a hned mně to napsalo Tady máš ban atd. Přitom ban jsem nedostal.. aspon v banlistu nic takového nebylo.Můžete mně říct co to bylo ? :) Dík za odpovědi.
aj mne sa to včera stalo. hrám si hrám a zrazu, že mám banán. Skúsil som sa napojiť a normálne to šlo. A potom večer hrám si hrám a znova kick, že banán. Ale ten bol už naozaj môj :D
aj mne sa to včera stalo. hrám si hrám a zrazu, že mám banán. Skúsil som sa napojiť a normálne to šlo. A potom večer hrám si hrám a znova kick, že banán. Ale ten bol už naozaj môj :D hah Marcelo :D....
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.