Zobrazit normální verzi : Cenzúra vo Fóre
Kotel, čo tak dať nejakú cenzúru aj na fórum? Niektoré Thready sa nedajú ani čítať. A keď príde nejaký tupý rypák, ktorý má za hodinu zaspamované fórum s nadávkami, robí to "úžasnú" vyzitku celej Kotelni.Potom si decká z toho berú príklad a šíri sa to ako žltačka v cigánskej osade.
Ja bych byl pro to zavedeni moderatoru :).
Nj, alebo niekto, kto by aspoň čistil Thready. Niekto aktívny na fóre. Už by sa to zišlo Kotel. Očividne nestíhaš, sú dovolenky atď. a za deň sa tu napíše dosť blbostí. Think about it.
Redaktori sú dobrý nápad.
killer-savage
20-07-11, 23:23
koho navrhujete pre taku pracu? no adminy uz nie, ti maju pracu v hre.
Ty si pre to ako stvoreny. :)
Killere, tak zase muzes jit, ty moderator urcite nebudes :)
S tema adminama bych nesouhlasil :)
Ja by som chcel byť, no ale to nemám šancu:(
killer-savage
20-07-11, 23:27
ja nemam zajem ani cas o taku pracu a nemam na to dobry zaludek abych cital a vymazaval vase komenty a komenty kidu!
ja nemam zajem ani cas o taku pracu a nemam na to dobry zaludek abych cital a vymazaval vase komenty a komenty kidu!
No ty vole, to mi ho vyndej... killer je zpatky a s nim jeho srackoidni nic nerikajici posty o hovne.
btw. Kdyz uz si s tim zacal, tak ti muzu rict, ze ja zas nemam dobry zaludek na cteni tvych komentu, takze je nepis, diky
killer-savage
20-07-11, 23:36
No ty vole, to mi ho vyndej... killer je zpatky a s nim jeho srackoidni nic nerikajici posty o hovne.
btw. Kdyz uz si s tim zacal, tak ti muzu rict, ze ja zas nemam dobry zaludek na cteni tvych komentu, takze je nepis, diky
budu si to pamatovat!
Sračkoidní thready tu vždy zakládají nejstarší členové fóra jen k tomu, aby někoho vyprovokovali. Pak založí další thread, že se tu mají omezit sračkoidní thready.
Aneb "Já mu napsal, že je debil a on mi za to nadává. Dejte mu ban!"
Já bych si tu práci klidně na starost vzal. :)
Sračkoidní thready tu vždy zakládají nejstarší členové fóra jen k tomu, aby někoho vyprovokovali. Pak založí další thread, že se tu mají omezit sračkoidní thready.
Aneb "Já mu napsal, že je debil a on mi za to nadává. Dejte mu ban!"
To myslíš koho? Akože neviem kde som nejaké "sračkoidné thready" zakladal ak narážaš na mňa.
EDIT: A myslel som to celkove. Nie len na jednu osobu, ktorá je zas teraz aktuálna (vieme všetci). Ale ak je to taký ohromný problém, kľudne zakydajme celé fórum s nadávkamy, píšme témy do iných sekcií a bude to "úžasné". Chcel som pomôcť, no vidím, že ....škoda písať zrejme.
Jsem pro zavedeni modu na foru, ale Kotel se uz k tomu nekolikrat vyjadril negativne. Cili ho nebudeme premlouvat, asi vi co dela.
chmod a+x /bin/laden
21-07-11, 13:19
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0812/to-the-admin-demotivational-poster-1228486135.jpg
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.