Zobrazit normální verzi : Demence s velkým "D".
Nick:**OnO** VIP
ID:VALVE_0:0:1734778714
IP:85.132.142.41
Jsem na serveru,připojí se tenhle zmetek a začne psát NK,NK,NK,NK..potom už je nuda tak řeknu Kill,on že OK a potom ho killuju a on Lama,lama potom je další mapa tam jsem s jednym Tčkem proti němu a pro něj NK a pro mně Kill tohle dělá furt,rozhodl jsem se to už řešit!...*NK=No Kill Kill=Kill..Demo:http://leteckaposta.cz/489294330
podle popisu to je JB a jen přestupek, který se má řešit na serveru
Je to HideeNSek C21,a už jsem se stímhle setkal!,a řikal jsem v minlých příspěvcích že na to admini neragují.Takže víte co si o tom můžu akorát tak myslet.
jo už sem to taky zjistil, když sem si pustil dmeo, že je to hns :D
rád bych ti pomohl, ale v tomto se já nevyznám a ani nevím o co tam de. Viděl jsem že tam kolem tebe běhá a dělá dementa, ale fakt netuším jestli to není normální.
Počkej až se podívá někdo kdo tomu rozumí :D
No kill na hns je podle mě strašná blbost. Kdo leze na HNS a nechce zabíjet ať napíše do konzole.
connect csko.cz:27044;
(Hns trenink)
Kdyby to věděli ostatní,byl by život o trošičku příjemnější :)
zase je na HnS jak se dívám, tak pokud tomu hladiku rozumíš, tak se tam napoj a banuj
Jedinej admin koho tam občas vidim je wosk,ten má u mně LIKE protože minule tam byl jeden kluk co mně kopíroval a kicknul ho aspoň,protože to bylo poprvé.
brat brata
13-03-13, 19:12
kasphi NK na HnS neni moc normalni a banoval by som to aj keby to tam niekto napisal
kasphi NK na HnS neni moc normalni a banoval by som to aj keby to tam niekto napisal
Nevim, ale s NK jsem se setkal jen na c21, a to bylo pozdě věčer, takže to je asi věc adminů.
je to normální jen pokud je na serveru pár hráčů, co se na tom ale domluví(!) (max cca 6), jinak to kazí hru ostatním a je to na kick/ban. pokud to ale jenom píše, tak stačí ignorovat a zabít... :-)
No já vim!,ale on zabil jenom mně a druhého nechal!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.