[*-Hot WiNgS-*]
14-03-13, 20:53
Dobrý den,zdravím vás jménem [*-Hot WiNgS-*] chtěl bych poprosit o unban zde je tabulka
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 57232)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Cheater'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): [*-Hot WiNgS-*] PROFESIONAL
[AMXBANS] Tvuj nick: [*-Hot WiNgS-*] OH-SMILE
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): STEAM_0:0:49168595
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:49168595
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 78.45.216.200
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 78.45.216.200
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ParadoXX
[AMXBANS] Server: csko
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!
No já omlouvám se nechal jsem se zlákat kamarádama k cheatum ale vazne mne to mrzi prosim kdyby ste mi dali unban byl bych ten nejstastnejsi kluk na
světě.Já nejdříve jsem myslel ze mi nebude ten ban vubec vadit ale kdyz ted volam s kamosema a zeptaj se mne jestli pujdu na COD:MW a pak si vzpomenou a reknou (ajo ty mas vlastne BAN) malem brecim :( sem tak zdrcenej já nemůžu najít správná slova ale jsem z toho fakt na maděru no prostě nikde nejsou takove servery jako COD:MW ani Fun a tyto servery mi moc chyby skouším to dnes asi naposled aspoň když se mi blíží narozenini rekl jsem si:JO teď bych mohl mít štěstí já Omlouvám se nemohu dál psát jinak se už rozbrecim tak ahoj:(
[*-Hot WiNgS-*]
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 57232)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Cheater'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): [*-Hot WiNgS-*] PROFESIONAL
[AMXBANS] Tvuj nick: [*-Hot WiNgS-*] OH-SMILE
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): STEAM_0:0:49168595
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:49168595
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 78.45.216.200
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 78.45.216.200
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ParadoXX
[AMXBANS] Server: csko
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!
No já omlouvám se nechal jsem se zlákat kamarádama k cheatum ale vazne mne to mrzi prosim kdyby ste mi dali unban byl bych ten nejstastnejsi kluk na
světě.Já nejdříve jsem myslel ze mi nebude ten ban vubec vadit ale kdyz ted volam s kamosema a zeptaj se mne jestli pujdu na COD:MW a pak si vzpomenou a reknou (ajo ty mas vlastne BAN) malem brecim :( sem tak zdrcenej já nemůžu najít správná slova ale jsem z toho fakt na maděru no prostě nikde nejsou takove servery jako COD:MW ani Fun a tyto servery mi moc chyby skouším to dnes asi naposled aspoň když se mi blíží narozenini rekl jsem si:JO teď bych mohl mít štěstí já Omlouvám se nemohu dál psát jinak se už rozbrecim tak ahoj:(
[*-Hot WiNgS-*]