Zobrazit normální verzi : Tabulka
Lukyalf :P
15-03-13, 20:16
Tato otazkaje ohladom War3 Ultimate.
Ked napisem do chatu charsheet tak mi to vyhodi tabulku(to je v pohode)ale ked chcem ist nizsie na moje skilly tak sa tam neviem dostat....je to na vsetkych tabulkach aj ked dam whois tak sa neviem dostat na hracove schopnosti ani na nic.....neviem co s tym prosim poradte mi nieco.
Dakujem.
Skús si zmeniť rozlíšenie. Ja mam 640x480, a tiež mi to nejde, ale raz som skusil s väčším, a šlo to.
Co som tu cital tak sa to stava hracom, ktori maju windows 8. Ak ho mas aj ty tak to asi nejde nijak opravit
Skús si zmeniť rozlíšenie. Ja mam 640x480, a tiež mi to nejde, ale raz som skusil s väčším, a šlo to.¨
Na tom rozlišení to jde normal, akorát po steam updatu se mi nic nezobrazuje.
16-03-13, 10:21
rey^^;167857']Co som tu cital tak sa to stava hracom, ktori maju windows 8. Ak ho mas aj ty tak to asi nejde nijak opravit
Nie ja mam Windows 7
Po updatu se mi tez nezobrazuje tabulka treba top/nub 15 na jumpu ci bhopu... je tam proste jen cerne "okno" a dole je OK
je to mor
16-03-13, 11:52
Po updatu se mi tez nezobrazuje tabulka treba top/nub 15 na jumpu ci bhopu... je tam proste jen cerne "okno" a dole je OK
je to mor
Ale ja nemislim TOP ak si si nevsimol PRECITAJ si to lepsie mne to ide ale ja mislim TABULKU Z WAR 3 ULTIMATE charsheet nejde sa mi v nej posunut dole na moje skilly
Ono to je myslim to iste len je tam iny text a farba atd...
Ale ja nemislim TOP ak si si nevsimol PRECITAJ si to lepsie mne to ide ale ja mislim TABULKU Z WAR 3 ULTIMATE charsheet nejde sa mi v nej posunut dole na moje skilly
Ty si to přečti znovu, odpovídal na můj post, ale asi máme stejnej problém.
ospravedlnujem sa
17-03-13, 09:48
Keď máte všetci dobugovanú 1.6ku po update, prečo si nespravíte downgrade?
17-03-13, 21:14
No tak viete mi niekto pomoct???
19-03-13, 19:40
To som uz skusal 2 krat a nepomohlo..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.