Zobrazit normální verzi : Boti atp.
Ahoj, chci se zeptat jestli by si mohl odstranit boty z W3-UM ? A jestli by si tam přidal ten plugin jak je na W3, že by po vítězství nějakýho týmu dalo slay týmu který prohrál ?
Já sem taky pro smazání botů.
Boti prilakaji hrace, kdyz tam zrovna zadny neni, takze je tam jeste nejaky cas necham.
Já bych je už smazal, protože někteří hráči jako SANDMAN apod. expí nebo dělají rank v noci. Není to fér vůči ostatním co na tom tvrdě dřeli. No, to už záleží na kotlovi, kdy je zruší, a ten plugin jak se o něm zmiňoval InVitro, ten jak je i na War3FT, můžeš ho tam dát?
Ok. Od 22 hodin do 6 ráno na serverech nebudou boti.
Já bych je už smazal, protože někteří hráči jako SANDMAN apod. expí nebo dělají rank v noci. Není to fér vůči ostatním co na tom tvrdě dřeli. No, to už záleží na kotlovi, kdy je zruší, a ten plugin jak se o něm zmiňoval InVitro, ten jak je i na War3FT, můžeš ho tam dát?
Ok. Od 22 hodin do 6 ráno na serverech nebudou boti.
Zdravim,ja treba pres den neman moc casu tak hrajem vecer např.Chmeldos ,Usma_Woof a ja MildaL.Ale to tam skoro nikdo NENÍ např.6 hračů. Tak tam 1-2 kola dame ale pak to končí a da se říct že začne až v těch 6 ráno. Občas tak někdo jukne ale když tam vidí 4 hráče tak jde radši jinam. To mi ale taky nepřijde moc dobrý.
Nebylo by nejaké jiné řešení??? Např.polovina xp za boty v noci?Když to někomu vadí.
I tak můžeš nahrát přes 1000 bodů za jednu noc. Boti se časem zruší, tak co.
Ja by bol zato keď sa hraje s botmi aby to nemenilo rank.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.