Zobrazit normální verzi : Problém s pripojením na server
JOZKO VAJDA!!
18-03-13, 16:38
Dobrý deň. Mám problém s pripojením na servery. Keď si zapnem csko a otvorím si ten panel zo servermy tak si klasicky ako vždy vyberiem server kde chcem hrať. A tu začína problém. Keď sa mi to začne načítavať ide to asi do polovice v pohode a potom ked mi napíše "Nahrávam zdroje.." tak sa nič nedeje a o chvíľu na to mi napíše "Timed out" a som na začiatku. Skúšal som restart PC aj zapnúť a vypnúť Csko ale nič nepomáha. Ak sa chcem pripojiť tak jedine že dám do konzol connect a IP adresu ale komu sa chce pamätať IP adresy obvzvlášť keď ich je veľa. Za každú radu ďakujem.
S pozdravom JOZKO VAJDA!! :biggrin:
Me se toto taky stalo, ale nevim cim to bylo... Ja jsem to delal pres connect v konzoli, tak ze sem mel zapnuty webove stranky kotelny, a kopiroval sem IP daneho serveru.
jednoho dne kdyz sem to vyzkousel, tak se slo zase pripojit... Nevim cim to je, ale najednou mi to zas jde v pohode, bylo to asi 4 dny, nevim jestli to byl nejaky bug nebo co... Zkus chvilku pockat, jestli se ti to taky nevzpamatuje :)
JOZKO VAJDA!!
19-03-13, 11:44
Aha.. Tak díky ja to po čase skúsim.
Fakt netusim, cim to muze byt. Me se to nejak samo spravilo, ale fakt nevim, zase at necekas zbytecne...
zkus napsat PM Kotlovi, ten by si stim mel vedet rady :)
Jestli mas ns, tak zkus nainstalovat cs do jine slozky. Jestli steam, tak zkus smazat celou slozku cska (ne steamu) a znovu zapnout, aby se rozbalili puvodni soubory.
JOZKO VAJDA!!
22-03-13, 21:15
Dík skusím to.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.