laten
18-03-13, 20:50
Ahoj hrajem váš server COD:MW na Cs 1.6 a dali mi tam nespravodlivy ban za WH, ale ja pritom WH nemam to ,že keď dostanu Kapitanu notes 5 a poviem ,že som ho dostal je WH asi ne. Ja jediný som dostal ban a to tam WH ma každy druhy.
A takisto dávam stiažnosť na admina Slide ktorý mi ten ban dal z niejakého neznámeho dôvodu , lebo nadržiava ostatným hračom s ktrými sa pozná alebo su s nim kamaráti.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem slide^
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:1888752286'
[AMXBANS] Tvoje IP: '84.16.53.17'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
To keď je prítomný admin na servery a keď mňa zabili 4 x cez stenu 2x stoho headshot a neda im admin ban tak to je ubohosť.(beginer,AllCatraz,Herr Pes... a iný)
Doteraz som nemal žádny ban tak prosím nič som nemal a neprávom dostať ban človeka naser* , a dokonca som aj pisal do "!" aby prišiel admin a dal cheaterom ban a on pride a da ban mne ! to je nespravodlivé.
A takisto dávam stiažnosť na admina Slide ktorý mi ten ban dal z niejakého neznámeho dôvodu , lebo nadržiava ostatným hračom s ktrými sa pozná alebo su s nim kamaráti.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem slide^
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:1888752286'
[AMXBANS] Tvoje IP: '84.16.53.17'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
To keď je prítomný admin na servery a keď mňa zabili 4 x cez stenu 2x stoho headshot a neda im admin ban tak to je ubohosť.(beginer,AllCatraz,Herr Pes... a iný)
Doteraz som nemal žádny ban tak prosím nič som nemal a neprávom dostať ban človeka naser* , a dokonca som aj pisal do "!" aby prišiel admin a dal cheaterom ban a on pride a da ban mne ! to je nespravodlivé.