Rolinek99
19-03-13, 01:34
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 59720)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Rosicky !7! )PuRe |LuCk| cReW(
[AMXBANS] Tvuj nick: Rosicky !7! )PuRe |LuCk| cReW(
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:448439852
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:448439852
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.95.37.151
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.95.37.151
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: !o!ens
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Vydrbanec ten admin nebo co..??
Ja bych wh, ab a podobně nikdy na kotelně neměl vole bo je to portal na kterem se dá hrát (už moc ne) co ja mužu za to že oni dupou jak koni a že slyšim kde su a pak tam logicky miřim a čekám až se ukažu a ja jim dam killa nemají dupat jak slepice vole ne ale Rosicky ma hned wh.
Jakože nechcu nic říkat počkám si na demo uvidíme ja wh prostě neměl ti co mně znají ví že ja wh jsem neměl a ani podobně take kodi slyšel jsem že ten admin je tu novej tak buď si chtěl dat jen ban když mněl přiležitost nebo prostě chápu neměl zkušenosti.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 59720)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Rosicky !7! )PuRe |LuCk| cReW(
[AMXBANS] Tvuj nick: Rosicky !7! )PuRe |LuCk| cReW(
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:448439852
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:448439852
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.95.37.151
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.95.37.151
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: !o!ens
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Vydrbanec ten admin nebo co..??
Ja bych wh, ab a podobně nikdy na kotelně neměl vole bo je to portal na kterem se dá hrát (už moc ne) co ja mužu za to že oni dupou jak koni a že slyšim kde su a pak tam logicky miřim a čekám až se ukažu a ja jim dam killa nemají dupat jak slepice vole ne ale Rosicky ma hned wh.
Jakože nechcu nic říkat počkám si na demo uvidíme ja wh prostě neměl ti co mně znají ví že ja wh jsem neměl a ani podobně take kodi slyšel jsem že ten admin je tu novej tak buď si chtěl dat jen ban když mněl přiležitost nebo prostě chápu neměl zkušenosti.