Zobrazit normální verzi : Žádost o unban Herr Pes - Duska
Ahoj,
dostal jsem BAN (http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=59730) od admina Duska za "vulgarnost" na 3 dny.
Samozřejmě vím, že jsem Ti na "Duska : nahlas me adminum nebo mlc a soupej nohama, prcku" neměl psát "Herr Pes : seru na tebe spino", měl sem Tě natočit a dát na web. Tak je to správné.
Nejsem z těch co po jedné hedce přez zeď křičí, že je to cheater, ale pokud mě někdo na gowenně v jednom kole a ze tří střel třikrát trefí přez zeď a hlínu (byl jsem v té jámě uprostřed a on za zdí na T spawnu) když jsem se nehýbal, tak jako sorry, ale to není děrování.
Tímto se Ti tedy omlouvám za mé vulgárnosti, nějak mi ujeli nervy či co a žádám o unban, příště samozřejmě nejdříve udělám video, každopádně již bez nadávek.
Děkuji
HP
Montty non skill
19-03-13, 20:42
Kdyby jsi se choval slušně, nemusel jsi to řešit. Pokud se ti nezdál, měl jsi psát admin teamu vložením ! před zprávu a neměl jsi nadávat.
Na nadávky většinou nereaguju, ale jelikož budeš přesvědčeně tvrdit, že cheatuju a ovlivňovat tím celý server a atmosféru tam a ani nejsi ochoten s tím něco udělat, tak máš čas na projití HLTV třeba z té gowenny, kde vím přesně kterou situaci myslíš a budu jedině rád, když se na to podíváš z mého pohledu. http://csko.cz/hltv.php?port=27026
EDIT:
Za tu omluvu jsem ti BAN výrazně zkrátil jen do dnešního odpoledne. Takže mě alespoň vyčasuj nebo budeš v mých očích jen uplakánek, kterého pošlu na uklidnění při každém dalším podobném výstupu.
No, většinou žádné takové výlevy nemám, nekonec je to jen hra, takhle reaguju jen na cheatery což jsem si po tom "trojstřelu" myslel i Tobě, HLTV jsem si samozřejmě prohlédl a nic tam není. Takže se Ti omlouvám za křivé nařčení.
... i když kdo ví? kdybych Ti pustil Lucku, třeba by si jí dal hedku přesně mezi oči.... :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
Tady to je: http://csko.cz/hltv/27026/27026-1303191354-awp_gowenna.zip timing 14:45, ale musíš uznat, že to je secsakramentskej luck...
Dík za UB.
Nebyl to luck, střílel jsem na zvuk. z tvého pohledu to vypadalo ale blbě.
GL a pevnější nervy
Ok, dík :-)
Jenom, možná, je celkem nezvyklé, že jako admin/i nemáš/te, pro ostatní servery typické znaky jako: barevně odlišené písmo v cheatu nebo označení v player-listu CT/T.
Na druhou starnu se, ale asi lépe chytají cheateři... :wink:
Na druhou starnu se, ale asi lépe chytají cheateři...
Přesně tak. Policie taky nejezdí k tajným akcím ze sirénou ;)
Přesně tak. Policie taky nejezdí k tajným akcím ze sirénou ;)
tjn,
jenom, možná, nechci být za šťouru, ale k tajným akcím jezdí tajní policisté a ti mají *tajná auta, jako bez majáků :smart::smart::smart:
* tajná = civilní (pozn. autora)
To není pravda, mají přeci majáky co šoupnout na střechu z okna.. kamarád to tak má na služebním (policejním) passatu ;)
Přesně tak, zásahovky mívají VW Transportery či podobné, civilní auta má policie vesměs Octavie a všechny mají magnetické označení Policie i magnetické majáky. Ale to už jsme OT.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.