Zobrazit normální verzi : zadost o unban - nekromancer
zdravim chtel bych pozadat o unban rad bych opet hral na vasich serverech
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): *[*RaNgErS*]*-Majki
[AMXBANS] Tvuj nick: Majkiii
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1683009943
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1683009943
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 213.192.58.58
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 213.192.58.58
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Nekromancer
[AMXBANS] Server: csko.cz | GunGame
uz je to doba co sem dostal ten ban
Montty non skill
20-03-13, 20:20
no, je to dlouho a nevím, jestli ještě bude k dispozici demo....
Tenhle ban si pamatuju. Majki, vždy ses mi jevil jako slušný hráč a proto mě tehdy dost tvoje cheatování překvapilo. Nekromancer sem teď moc nechodí, má věci ve škole, takže je otázka kdy a jestli vůbec dodá demo. Ovšem co si pamatuju, tak u tebe bylo WH jasný, a za to se UB nedává. Ale nikdy s Tebou jiné problémy nebyly, takže Ti poradím, že to vyřeší originální hra.
ja vim byla to picovina skousel sem nechal sem si to od kamose zapnout a skousel sem to jinde a pak sem nevedel jak to vypnout a ban mi patril origo mam ae pres nej nehraju pac mi ze steamka a kdyz pak pres nej hraju tak mi hrozne pada net
urcite sem se poucil a nikdy to uz neudelam snad kazdej si zaslouzi druhou sanci
Druhá šance je origoš hra. Zkusím napsat Nekromancerovi, ovšem obávám se, že teď má jiné záležitosti.
ja vim ae mam ji pres team a kdyz to zapnu a hraju tak 5 minut tak mi to schodi net a pak zas stim se to neda jinak bych hral i pred tim
Na zruseni banu je jeste moc brzo.
a za jak dlouho by to slo teda pokud mi to reknes
Dočkej času a nebo využij radu, kterou jsem Ti dal, a sprav si pc ať Ti to funguje.
to je internet bydlim v takovy prdeli ze je tu jeden net a stoji za hovno
Ještě bych Ti doporučil klidnit slovník. Ono slušně vypadající žádost a vyjadřování mnohdy pomůžou, ani nevíš jak. Tím končím tuto debatu, ortel si dostal. Zkus to za půl roku. Zatím čau.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.