Přihlásit

Zobrazit normální verzi : rozlišení

Giussepe
26-03-13, 18:42
Hm, jak bych popsal problém.
Jsem už dlouho zvyklý hrát na rozlišení, na které je můj monitor. Takže dříve jsem hrál 1440*900. Nedavno jsem si koupil novej tak jsem hrál 1920*1080.
Nyní jsem se rozhodl, že to skusím jako většina hráčů hrát 800*600. Ale když chvíli hraju tak každou chvíli mi to lagne a kolikrát i v dost nevhodných okamžicích, což ale na tom vysokým rozlišení nedělá.

Tak bych chtěl poprosit o radu čím to může být, popřípadě jak by se to dalo fixnout. Díky za všechny nápady.

edit: Jestli to něčemu pomůže:

rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
ex_interp 0.07
Vsync vypnuto
HD modely vypnuté.

A taky mě udivuje, že ač mám širokoúhlý monitor, rozlišení 800*600, display mode normal, tak mam hru přes celej monitor a není to nijak zdeformovaný a ani ty černy okraje jak mnoho lidí říká tam nemám.
EDIT2: Tak ted jsem chvili hral a zas tak hrozny to nebylo, takze asi byla chyba s internetem a s tim rozlisenim to asi ani nema co docineni. tak lock. popripadě mod to muze smazat at to tu neprekazi.

MarcelloR
26-03-13, 20:57
no ono čierne okraje máš na laptope nie normal monitore. Mám laptop , tam mám čierne okraje, ale na pc sa mi automaticky ten monitor prispôsobil tak, že tie okraje proste nemám ako by sa mi ten obraz roztiahol , ale nezdeformoval.