Zobrazit normální verzi : Google+
Kdo chce pozvanku at mi napise soukromou zpravu "EMAILEM" :) Google+ je jeste v beta verzi. :excl:
Zustanete na Facebook nebo budete na Google+?
Výhody Google + / nevýhody Facebook
1.) Mate lepsi ochranu dat. Diky jasnemu rozdeleni na pratel v "okruhu" (Circles) opravdu vidi pouze osoby, vase komentare, fotky, videa atd. ktere maji :)
2.) Mate tam i Videochat "Hangouts". Facebook taky neco takove udelal spolu ze Skype ale tam muzou jen maximalne 2 osoby spolu mluvit. U Google+ az 10 osobu.
3.) Mate lepsi prehled a nemusite se stale presouvat z jedne stranky na druhou protoze tam mate Google vyhledavac, Google Maps atd. Aji na Youtube se rychle dostanete. Google+ ma proste jasnou strukturu a jednoduche nastaveni.
Výhody Facebook / nevýhody Google +
1.) Nejvetsi vyhoda Facebooku je pocet clenu. (750 milion/ Google+ zatim jen 19 milion)
2.) Facebook ma hry. Fishville, Farmville atd. Google+ jeste zadny nema.
___
Navod: http://www.google.com/support/+/?hlrm=cz
Ten už mám a je pěkně na hovno, protože tam ani nejdou přidat přátelé do nějakého kruhu.
Ale jde to! Jak si to delal. Jdes proste nekomu na Profil a v pravo nahore stoji "Pridat do okruhu" tam zajdes myskou a ukaze se ti Family, Friends, Acquaintances, Following. Na jedno klikni a mas to :)
Já zůstanu u ICQ a Skype dík nechci :) .
To nemuzes srovnavat ICQem a Skypem :D
chmod a+x /bin/laden
23-07-11, 22:57
K výhodám G+:
Ochrana dat je u FB úplně stejná, jako na google+, kdyby ne, tak by to byla aféra jak hrom
Videochat pro 10 lidí - využije to někdy někdo? Když už pořádám videokonferenci, tak snad přes nějaký specializovaný program a ne přes AJAX rozhranní v prohlížeči
Lepší přehled - na FB se vyznám, na co se učit zase něco nového?
K výhodám FB:
celosvětový počet členů - ten je mi u pr... používal bych třeba i libko, kdyby na něj chodili moji známí
FB má hry - a to má být výhoda???
Já nevidím žádný rozdíl mezi sociálními sítěmi, a to se v IT oboru profesně pohybuji. A v podstatě je ani nepotřebuju, ten FB mám jen kvůli tomu, abych byl v kontaktu s lidma, které jsem neviděl už roky - mohl bych místo toho mít v mobilu jejich telefonní čísla. Na G+ přejdu jen v případě, že se mi známí vyvaporizují z FB...
Ochrana je lepsi :)
Videochat nemusis pouzivat :D
Tam se nic nemusis naucit jestli nejses idiot!
FB:
1) To mas pravdu.
2) Pro nekoho to neni jedno ;) (Ja je ale nehraju :D)
A ja nenapsal Výhody Google + / nevýhody Facebook pro pana "chmod a+x /bin/laden"
Ochrana je lepsi :)
Videochat nemusis pouzivat :D
Tam se nic nemusis naucit jestli nejses idiot!
FB:
1) To mas pravdu.
2) Pro nekoho to neni jedno ;) (Ja je ale nehraju :D)
A ja nenapsal Výhody Google + / nevýhody Facebook pro pana/pani "chmod a+x /bin/laden"
Zrejme tým myslel, že sa mu nechce si zvykať na iný systém a zas pridávať priateľov atď. Nechodím už ani na FB poriadne, takže G. mám na háku :)
Ale jde to! Jak si to delal. Jdes proste nekomu na Profil a v pravo nahore stoji "Pridat do okruhu" tam zajdes myskou a ukaze se ti Family, Friends, Acquaintances, Following. Na jedno klikni a mas to :)
Nic takového tam nemám.
Tady to uvidis http://2imgs.com/2i/i/4e2c017c/738a375206bc8ec7289b1d40451036cb/8ebbf2d80b.f.png
Já zůstanu u ICQ a Skype dík nechci :) .
jo zlaty icq:) pro všechny co mají icq tak jsou tam třeba utilitky pro zjištění stavu (http://www.icq-tools.de/?s=tools&gr=ICQ+Status+Checker),ani nemusíte bejt přihlášeny na icq další dobrá utilitka-zjistí jestli vás má danej uživatel v seznamu (http://www.icq-tools.de/?s=tools&gr=ICQ+Contact+Revealer),novy smajlíci,skiny,.... http://www.icq-tools.de/
chmod a+x /bin/laden
13-08-11, 20:24
ICQ is dead, man
ICQ is dead, man
pro nás ale ne:)
Faceflus nebo Facehnus jak kdo si to veme:) znamená: pořád si měnit statusy jak nějakej trotl,různy trapny komentáře,typy kecí: já jsem udělal tamto a já zase tamto,lidi ti akorát zaserou zeď pííí**,... cely je to trapárna. icq je aspoň o psaní a ne o čtení nesmyslů co kdo udělal... a když jsou nározky nebo svátek tak tam lidi píšou všechno nejlepší a další srance,koho by to bavilo na takovyhle srance odpovídat na zdi 200x děkuju, někdo jich tam má třeba víc,tak se musí pořádně upsat:D
Kéž kdyby faceflus šel pod kytičky:D
chmod a+x /bin/laden
13-08-11, 21:22
Faceflus nebo Facehnus jak kdo si to veme:) znamená: pořád si měnit statusy jak nějakej trotl,různy trapny komentáře,typy kecí: já jsem udělal tamto a já zase tamto,lidi ti akorát zaserou zeď pííí**,... cely je to trapárna. icq je aspoň o psaní a ne o čtení nesmyslů co kdo udělal... a když jsou nározky nebo svátek tak tam lidi píšou všechno nejlepší a další srance,koho by to bavilo na takovyhle srance odpovídat na zdi 200x děkuju, někdo jich tam má třeba víc,tak se musí pořádně upsat:D
Kéž kdyby faceflus šel pod kytičky:D
Statusy nepíšu, na zeď mi nikdo nepíše (zakázal jsem to), narozeniny mi to neukazuje, mám aspoň spojení s kamarádama z Německa, Francie, USA - ze zemí, kde ICQ ani neexistuje. Za to na ICQ chodí neustále ruský spam, když chci někomu napsat, užírá procesor a negarantuje doručení zprávy. Nesvatořečím Facebook, ale hážu špínu na ICQ.
72 Virgins
13-08-11, 22:47
icq se ted hodně zlepšilo už jsem asi dva měsíce spam nedostal. udělali novou funkci blokování tak jsem první měsíc každej den blokoval od rána do večera a ted mam svatej klid.
Jinak k tématu google+ vypadá fakt na hodně realnýho konkurenta facebooku bude to těžký, facebook má na stránce skoro každej všude ty like button tlačítka takže to bude o hubu. Možná google plus poškodí víc twitter než facebook... no fandim google přiznám se.
ICQ uz pouziva coraz menej ludi, facebook je dobry, len treba si to nastavit, dat do ignore vsetkych uzivatelov, ktori tam pisu svoje myslienky a za den napisu desiatky statusov. Nadruhu stranu sa tam da velmi lahko najst info o roznych akciach, projektoch, hrach, burze a da sa velmi dobre vyspehovat ludi.
ICQ uz pouziva coraz menej ludi, facebook je dobry, len treba si to nastavit, dat do ignore vsetkych uzivatelov, ktori tam pisu svoje myslienky a za den napisu desiatky statusov. Nadruhu stranu sa tam da velmi lahko najst info o roznych akciach, projektoch, hrach, burze a da sa velmi dobre vyspehovat ludi.
Presne. Statusy nepíšem nejaký ten rok, nástenku mám čistú (žiadne trápne gratulácie, odoberám si dátum narodenia mesiac pred ním), ...
Na druhej strane, pokiaľ ide o ľudí, s ktorými niesom v kontakte, tak som celkom rád, že sa dozviem, že sa im darí, alebo si rozbili hubu keď padli z bicykla. Otravy, čo píšu každých 5 min. iný status mám v Ignore. A v lete sú najlepšie pozvánky na akcie. Dobre sa to organizuje (lepšie než 5 krát každému volať, alebo písať na icq). A to mi vadí na icq. Ak chcem niečo o niekom vedieť, musím mu napísať (ak je Online) a potom vypisovať hodinu o ničom (hlavne keď sa rozpíše o hov*e). A to už radšej skype. icq is death.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.