LAUDON
26-03-13, 22:16
Dobrý den,
V dne 22-06-2012 mi byl udělen permanentní ban. Vzhledem k tomu, že už to bude pomalu rok a já nechci být na nějakých jiných ip adresách, vzhledem k tomu že když přispěji hře (sobě) tak je to na nic, protože ip se mi příště zase změní. Stojím si za tím, že využívání programu k ulehčení hry je naprosto zoufalé. Myslím si, že jsem byl vysoce nekonfliktní hráč a jsem. Také jsem do tohoto portálu přispěl něco přes 250Kč sice to není hodně, ale přispěl. Myslím, že bych mohl dostat šanci vzhledem k tomu, že tento Ban mi byl přidělen před několika měsíci.
Doufám, že se dopracuji ke slušné odpovědi nikoliv urážkám na moji osobu.
Děkuji za přečtení a zvážení.
Laudon
Hráč *[W]hitE*[L]A[U]DO[N]
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:261898929
IP adresa 109.80.215.174
Udělen 22-06-2012 - 16:42
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack
BAN dal Admin cha cha (kashpi)
BAN dal Server Kotelna - dust2 only | csko.cz (de_dust2)
V dne 22-06-2012 mi byl udělen permanentní ban. Vzhledem k tomu, že už to bude pomalu rok a já nechci být na nějakých jiných ip adresách, vzhledem k tomu že když přispěji hře (sobě) tak je to na nic, protože ip se mi příště zase změní. Stojím si za tím, že využívání programu k ulehčení hry je naprosto zoufalé. Myslím si, že jsem byl vysoce nekonfliktní hráč a jsem. Také jsem do tohoto portálu přispěl něco přes 250Kč sice to není hodně, ale přispěl. Myslím, že bych mohl dostat šanci vzhledem k tomu, že tento Ban mi byl přidělen před několika měsíci.
Doufám, že se dopracuji ke slušné odpovědi nikoliv urážkám na moji osobu.
Děkuji za přečtení a zvážení.
Laudon
Hráč *[W]hitE*[L]A[U]DO[N]
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:261898929
IP adresa 109.80.215.174
Udělen 22-06-2012 - 16:42
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack
BAN dal Admin cha cha (kashpi)
BAN dal Server Kotelna - dust2 only | csko.cz (de_dust2)