Zobrazit normální verzi : fun_allinone
Dobrý den. Cca před 20 minutami sem hrál COD:MW server. Skočila tam mapa fun_allinone a začalo se hrát. Myslim si že to neni mapa pro COD mode. jelikož když se de knife část mapy. Spawne se tam někdo s awp a je po hře. Totéž nejde hrát npř. Protector proti Commandu knife. Při hraní části mapy "ONLY SHOTGUNS" se máme spawnout jenom s brokovnici , ano stalo se ale při spawnu sme se všichni kousli ve vzduchu v sobě a nemohli se hnout. Proto si myslím že by se to mohlo opravit nebo odstranit. Děkuji.
Souhlasím pro odstranění mapy.
Aj ja si myslím že by sa mohla odstránit ..
Hral som tu mapu už na w3 a na code sa to neoplati je tam priveľa bugov...
Tam je viac nominacii na vyhodenie.Navrhoval by som tiež vyhodiť ten oilrig..ale ten je u hráčov obľubeny.Problém je ten,že niekedy má kolo sotva 10 sek.
Tam je viac nominacii na vyhodenie.Navrhoval by som tiež vyhodiť ten oilrig..ale ten je u hráčov obľubeny.Problém je ten,že niekedy má kolo sotva 10 sek. Tak ked je oblubena. A hraje se , je bez bugu tak ji tam nechat. Ale tohle to je zabugovane a jeste se to hraje jednou rocne.
Tak mapu fun_allinone bych klidne smazal ne klidňe ale urcčite, protože to zabiji na začátku. ALE MAPU as_oilrig ~ nechte být je to nej mapa na cod mw
Já jsem taky pro 10 lidí vejde do toho vchodu a bugnou se čekají dokud jich CT/T nenajdou a nezabijí nebo si dají kill do konzole
když je tu téma o mapách...proč se zrušil assault? ten byl taky hodně poblíbený, když byl v nominacích nejednou ho volili častěj než dust mapy...když už ne lol asault tak aspon ten normální by tam mohl být at je také cs mapa :)
PS: pokud to tu někde bylo omlouvám se, od změn projíždím forko o codu pravidelně ale neviděl jsem to nikde
Assualt by som bral :)ten klasický.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.