Zobrazit normální verzi : Prosím o zrušení zákazu k dozorům na serveru jail brake
prosím o zruseni zákazu k dozorcum nic sem neudelal prehodil sem si zbran omzlem chtel sem si neco zmenit na H ale dal sem G prosím dejte mi to pric muj nick ^L4ST M!NUT3^ Nebo nezastavitelna zmrzlina
Rekl jsem, ze at neprehazujete zbrane. Tys prisel do zbrojnice a prehodil tak kolem 5ti zbrani. Potom si prisel asi na druhem Pc nebo neco s jinym nickem a udelal to same.. bohuzel, tvoje blbost.
Rekl jsem, ze at neprehazujete zbrane. Tys prisel do zbrojnice a prehodil tak kolem 5ti zbrani. Potom si prisel asi na druhem Pc nebo neco s jinym nickem a udelal to same.. bohuzel, tvoje blbost.
Prosím vás byl sem na tom jailbrake prvy den ted bych si to pamatoval za dozorce me to bavi mikrak mam a moc prosím odblokujte mi to :((( nevedel sem to nez ste mi to rekli berte to jako ze ste me upozornili budu si to pamatovat prosím
Pokud vim, tohle se nesmí snad na žádným jailu, takže nic...
ale to sem nedelal jen ja omg pls dejte me k ct nebo ne dnes dejte mi zakaz do zitra opls
ale to sem nedelal jen ja omg pls dejte me k ct nebo ne dnes dejte mi zakaz do zitra opls
Já nejsem admin, takže můžeš prosit jak chceš, neudělám nic...Ale musím ti říct, že když jdeš jak hlupák s davem, nes následky...
chmod a+x /bin/laden
25-07-11, 00:22
Co jsem slyšel, jsou hráči, kteří na jailbreacích strávili roky, než vůbec mohli hrát za dozorce. Snad se po čase na Kotelně zavede nějaký whitelist pro dozorce...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.