unnamedkokod
31-03-13, 20:15
cawte hele mam problem s CSkomm ... mam steam hravam uz dlho a z nicoho nic jak som vypol cs a znovu zapol tak mi nabehne na zaciatku iba cierno zelena obrazovka setko ide konzola a tak spameti aj ked sa napojim na server cez internet tak pocujem ze sa hra vsetko ale stale len cierno zelena obrazovka ...jakmile dam ALT+TAB tak mi ho autmaticky vypne .. a nvm cim to je :( neviete nieco .. uz som aj preinstaloval dneska win kvoli tomu :D lebo som myslel ze som tam stiahol nejake moeli alebo nieco k tomu..a pritom mi to normalne islo hraval som na novom patchy to len vecer z nicoho nic jak som to vypol a isiel sa najest tak potom pri zapnuti mi to uz robilo ..
Skusal som uz aj ten stary patch dat ide to ale zas mi neni kompatybilne cs s grafikou cize mi beži na integrovanej a nie na externej co mam lepsiu a vykonejsiu .. cize si an nemozem nastavit v grafike ohladom cs ...
Skusal som uz aj ten stary patch dat ide to ale zas mi neni kompatybilne cs s grafikou cize mi beži na integrovanej a nie na externej co mam lepsiu a vykonejsiu .. cize si an nemozem nastavit v grafike ohladom cs ...