PDA

Zobrazit normální verzi : Cs 1.6 help !

štefanM12
02-04-13, 16:30
Ahoj, mám takový problém s cskem. Včera večer se mi aktualizovalo csko a mám tam tu novou verzy kde nejdou mikrofony neslyším NS na JB atd... Četl jsem tu ten návod na UPDATE FIX který mi bohužel nefunguje zkoušel jsem i jiný z Youtube ale žádný nefunguje zkoušel jsem to asi 5krát a nic. Pokaždý když to chci spustit napíše to :
"Vstupní bod procedury _AIL_stream_sample_handler@4 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mss32.dll nalézt"

Fakt nevím čím to je. Tak kdyby měl někdo nějakej nápad jak to odstranit aby to šlo byl bych moc rád

Předem děkuji :)

Indy
04-04-13, 10:23
Doporučil bych ti downgradnout csko. Uděláš to tak že si najdeš ve steamapps/common... teď vymažeš složku half-life a nahradíš složkou counter strike kterou stáhneš tu http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar , a přejmenuješ na Half-Life. Budeš mít defaultni steam csko které se mi zdá že je nejlepší :) Doufám že jsem aspoň trochu pomohl.

Ridik :D
04-04-13, 10:57
dal sis tam old pack nejspis ta chyba kterou ti to hazi je normlani pokud sis dal oldpack pokud ne tak reinstaluj csko a dej old pack znova pak bez na jb a uslysis

štefanM12
04-04-13, 15:28
Díky, chyba byla nakonec v tom že sem musel vypnout abych hl.exe nezapínal jako správce, když to dám zapnout jako správce nebo zapnu kompatibilitu tak to hazí chybu nwm proč...

Ale ted už to jede :)