Zobrazit normální verzi : Pyramid zombie - WTF?
pridani nove zombie by jeste bylo ok, i kdyz pyramid je skoro nesmrtelny, kdyz do toho strili clovek sam kalachem ...
ale PROC proboha to nekdo dal na pozici tak, ze vsechny ostatni zombie jsou precislovane - to opravdu nepochopim
Druha vec - kdy a kde funguje double jump? Taky dobre, ze se to prida, pak si clovek zvyka ... a pak to nekdo zrusi a funguje to nahodne
Jn, já jsem se pak divil proč na zm_toronto_v2 mi nešel doublejumop na ten skleněný box, pak mě nakazili :D Nevím co pořád dělaj s tím :)
Sťažnosti jak od malého decka.To,že ty máš problém kliknúť na iné čísielko je tvoja vec.Pyramid zm som prišiel na chuť už aj ja.Nemá o nič večšiu výhodu ako frost,či iný zm.Každý má špecifickú vlastnosť a o tom to je.Double jump zrejme obmedzuje nejaký časový interval medzi skokmi..toto je otázka skor na Kotla.
Btw.Nauč sa strielať s AK a problém nebude.
Dalsi double jump muzes pouzit az za 5 sekund.
Vcera mi tiez nesiel vobec double-jump, nieco tam bude rozbite.
S tym precislovanim ma pravdu. Na jeho aroganciu si treba vsak zvykat.
Zatim jsem nahral zalohu, nez to predelam. Nakodovat zachovani poradi bude trvat par hodin, takze tak za tyden ji vratim.
ja se jen slusne zeptal, proc ta zm byla vecpana zrovna na to misto a ne treba na konec ... pokud na tom bylo neco arogantniho, tak pardon ;)
ale jak nekteri lidi vi, ze hraju dost za ZM, nesleduju cisilka, abych si vybral zombie,
a kdyz tam nekolik let je to stejny cisilko, blbe se zvyka ... jde jen o princip (si zkuste premapovat Ctrl+Alt+Del na Shift+Ctrl+Insert a uvidite :D)
double jump na ZM1 a 2 nefunguje snad vubec, na ZM3 myslim sel ...
brat brata
04-04-13, 18:39
pocuvaj mne nikdi a nikne nevadilo zmena cisel proste to mas 5min a vies to znovu
pocuvaj mne nikdi a nikne nevadilo zmena cysel proste to mas 5min a vies to znovu
Prosím nepiš :(
OT:
nj, nekteri lidi potrebuji vypatlator, aby neco takoveho napsali
http://www.vypatlator.cz/
"brat brata" ho ma zreme integrovany v mozku ... a je smutne, ze na serveru tak pisou lidi casto :(
ale načo ti to je ANt?aj tak sa tam nedá hrať ked tam si,ked si zm,tak je brutalna nakaza a nemožeme ťa dať,a ked si človek tak ťa nemožeme dať...proste VELKA SVINA :D
na co mi je co? :D
mas na mysli, ze me muze byt jedno, na ktere pozici je bunny zm? :)
jak je to teda s tim double jump? to maj jen VIP? jaktoze nekomu to funguje?
After =(^.^)=
19-04-13, 22:14
Uz to pisal Kotel po 5 sekundach sa to obnovi a ja som Vip tak neviem ako to maju ty co Vip nemaju.
kdyby mi sel, tak bych se neptal :D
nejde, vubec ... tak me zajima, jestli je to jen pro VIP ;)
aha, tak to vse vysvetluje :)
Jooo? to je silně zajímavý, jaktože já už VIP půl roku nejsem a furt mi double jde O_o
asi si te server pamatuje :p
PRAETORIAN
05-05-13, 17:28
Kam se zvrtlo téma Pyramid zombie? Jinak Ant je jeden z nejlepších hráčú a když si opravdu zvyknete na jeho nestandartní chování vubec vadit nebude
tak ted uz toto tema nema cenu, kdyz uz sem si musel zvyknout na to precislovany :D
a double jump je taky zodpovezeny ;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.