Zobrazit normální verzi : lucca a zakaz k ct
anonymereal
28-07-11, 00:10
ahoj chcel by som sa spytat hracov ktory hravaju jail
nehral sa simon:
povedal som simon hovori skacte
nikto neskocil
potom po sekunde som povedal
noo!!!!!! skacte
a 3 skocili zabil som ich a dostal som zakaz k ct dala mi to lucca
povazuje sa toto za fk? ked som povedal noo!!! skacte
vedouci venny
28-07-11, 00:14
Noo jako ne?
To pretoooo leboooo LUCCA je spinavaaaaaa KURVAAAAAA!
Ano povazuje, nepovedal si to po sekunde bol som tam, povedal si to asi o 5 sekund a to sa uz davno zabudlo ze si rekl simon hovori skacte. Podla mna je to FK, ale zakaz ti dat nemusela pretoze ta dobre pocujem ale zas bud rad ze si nedostal ban. I ked si dobry CT, ale ked mi das FK mohol by si mi odpisat ....
EDIT: Majo ked ju neznas osobne tak bud ticho ..... Za toto by som ti dal BAN.
A hrál se vůbec Simon? A to jako skočili jen jednou a dál nic? Proč by Lucca měla bejt nějaká *****?
Nehral sa simon. Ale tam ide o to ze povedal Simon hovori skocte. Nikto neskocil a asi za 5 sekund povedal Noooo!! Skocte. A potom tych co skocili zabil to je podla mna FK.
http://captionsearch.com/pix/thumb/pijobf4e8h-t.jpg
3k a Jerry
28-07-11, 00:21
anonymereal - většinou se takovy prohřešek řeší tak že tě bud nachvili vykoupnou, nebo se omluvíš a pak jim dáš Vd ..nebo se mohla spléct lucca .. nic momentalně protí ni, neni to žadna uražka , nadavka nic .. ale když sme ji psali at je simon tak říkala že to neumí že nebude sajmon , tak se možná i mohla mýlit ..
Počky ty si ten Anonym ? Který furt dělá vzpoury atd :D ?
.Majo. : A jak si prosimtě na to přišel ? Asi nevíš že vulgarita na admina se trestá banem ..
Ne Lucca je dobra hracka a pisali to tam viacery vie co spravila ale zakaz k CT mu davat nemusela je to dobry simon takze tak.
.Majo. : A jak si prosimtě na to přišel ? Asi nevíš že vulgarita na admina se trestá banem ..[/QUOTE]
ja som ich mal dost od tej KURVY VYJEBANEJ zakernej slapky!!!!
vedouci venny
28-07-11, 00:27
Pokud mi neodpoví na zásadní otázku tak se nehneme nic ve zlém co jste tu záhadu už vyřešili
LUCCA je KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURVAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Luca vyjebana raz na teba dojde
The biggest
28-07-11, 00:31
Majo a uklidnit se nechceš? Uvědom si co píšeš, a kam to píšeš.
Zakaz opravneny, dal si Fk. Za ty urazky lucci bych ti useknul nejlepe jednu ruku a potom te privazal nekde ven k zabradli za tu druhou, abys mohl premyslet o tom, cos udelal blbe. Mozna i potom bys nevedel vo co go, protoze na to tvoje inteligence asi nestaci a nebo si jen hrajes na dementa? Kdo vi.. skoda slov na tebe :)
Dal bych ti majo pernament ban na server a na web a forum.
The biggest
28-07-11, 00:39
Možná trochu drastické, ale schvaluju.
Pripajam sa.... LUCCA JE ZUMPA.....
The biggest
28-07-11, 00:43
To jsi špatně pochopil. Připojuju se k Bawsonovo nápadu.
Pripajam sa LUCCA je VYJEBANA SLAPKA
Neboj... taky na tebe dojde....
vedouci venny
28-07-11, 00:46
Ty už máš spát ZEUS
3k a Jerry
28-07-11, 00:46
Majo asi je tvym cilem dostat ban na foru, tak se už ani nemusíš snažit..Možná je zakeřna adminka, ale dělá vše podle pravidel ..
Tak se stím smiř a vypny dnes už raději počítač ..Ach jo, aspon vidite co s mimčem uděla chlast a fet..
Ty už máš spát ZEUS
Koukal jsem na film :D
Mne je to jedno, uz mam dost tej lacnej prostitutky...
3k a Jerry
28-07-11, 00:49
Má majo ban ve hře ?
Takže: anonyme dával jsi ty FK o tom se s tebou nebudu hádat.. pokud tě zítra potkám na serveru a nebudeš dělat blbosti, jsem ochotná ti to zrušit pod podmínkou ,že se to nebude opakovat.
Majo: ty si raději najdi dobrého lékaře máš nějakou vadu.
A prosím Kotla o jeho ban na fóru i ve hře dík.
jo má... http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=10128 Předpokládám, že mu dá Silv3 pernamenta, za tohle, co předvádí, protože to není normální.
Jestli né Silv3 tak já určitě.
3k a Jerry
28-07-11, 00:53
Nechápu ho dostal ban na 24H od silveho a nadává tu na Lucci..
Ale ty jeho prohřešky o něm svěčí svoje ..
Jestli né Silv3 tak já určitě.
hahahahahahahahahahahahaha sama sa toho bojis ty tucna dievka na noc
Když se podíváš na jeho historii banu, tak uvidíš 7 banů a všechny za vulgarismy, či urážky a to o něčem svědčí...
3k a Jerry
28-07-11, 00:56
Myslím že Lucca netrpí obezitou ..
.Majo. : Prosimtě kolik ti je ? Tvoje komentáře odpovídají 11 letému romskému chlapci ..
Zeus: JJ sledoval jsem ho samá vulgarnost, divím se že ješte nezkoušel hacky..
Mozna to je drasticke, ale jak chces takoveho idiota presvedcit, co dela spatne? Kdyby sedel naproti me, tak to je jina.. drzel by hubu jak pipinka a ani by neceknul, ale takhle pres internet je online hero, kterej to tu zasere nadavkama, nez ho Kotel zabanuje. Takove lidi nechapu...
3k a Jerry
28-07-11, 00:58
Bawson" Nwm kdo by něco řekl, kdyby byl proti tobě .. Máš pravdu na foru jsou všecí King of Skill, ale realia "zkutek utek"..
Jééžiš, takovej nudnej thread..Když sem viděl, kolik lidí to tu čte, čekal sem nějakýho ultra trolla a von je to jenom malej harant co dneska nedostal mlíčko...
Když se podíváš na jeho historii banu, tak uvidíš 7 banů a všechny za vulgarismy, či urážky a to o něčem svědčí...
zeus si fajn clovek, ale vtierat tej kurve nemusis aj tak ti neda kuknut na pekac, preto lebo ho ma velky ako dvere do stodoly
3k a Jerry
28-07-11, 01:01
Smile: Uvidíš zachvilku bude psat jak mu je 30 ..svale ma ze nemože projit dveřama a že ma zbran a všecky nas zabije ..už jen na toto čekám ..
Zabudol som dodat ze lucca je kurva
tak za
1. kurva to není !!!
2. kurva se neříká
3. já se k ní nevtírám, nemám důvod. Admini a hráči, tu táhnou za jeden provaz.
4. To, jakej má pekáč Tě vůbec nemusí zajímat a už ne vůbec jí do toho co kecat.
5. svoji práci dělá s chutí a hlavně dobře. Za to, že ty nadáváš, není její problém, ale jenom Tvůj... ale jestli chceš dále pokračovat ve svém dílu, pokračuj, ale moc daleko nedojdeš. ( na každou svini se vaří voda)
Zabudol som dodat ze lucca je kurva
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/1002/cheer-up-buddy-emo-kid-doesnt-smile-until-the-cake-gets-here-demotivational-poster-1266508547.jpg
3k a Jerry
28-07-11, 01:05
.Majo. A řekni, koho to prosimtě zajímá ?
Povykládej to doma mamce, ale nás do toho netahej jo :)
je to tupa sliepka ta Lucca
anonymereal
28-07-11, 01:17
Bawson a ty si hovoris admin? na kotlovom mieste uz by som ta davno odvolal toto nieje rec admina . Vsetci nadavaju na lucu... neviem s akeho dovodu ale podla mna ked toto nebolo napisane v pravidlach tak mal by som mat moznost ist k ct.
mimochodom.. bawson...tak ako sa ti spravas k hracom cs ... tak ta nepovazujem ani za admina
anonymereal
28-07-11, 01:21
ano sem to ja .. ale nechapu proc mi dala zakaz k ct ked som isiel dat vdcko? toto nepochopim a tento prikaz nebol napisany v pravidlach.
podzravujem ta jerry
anonymereal
28-07-11, 01:23
vsetci clenovia nadavaju na lucu preco to robi
neviem s akeho dovodu preco
bawson nemas nic ine namna povedat pretoze le zavidis a chces aby som nemohol ist k ct
bawson ako admin by som teba nepovazoval ani za admina lebo to spravanie k normalnym hracom je dost primerane
ak tento prikaz nebol napisany v pravidlach zakaz by som nemal mat
ak som dobre citaj kto da fk ma dat urcitemu hracovy vd
Heh. Co ti prosimte zavidim? Tebe neni co zavidet. Mi je celkem jedno kdo je u Ct, pokud to neni nejake upistene decko, ze ktereho me boli hlava. Uz si mel predtim dostat zakaz od greye, no v tu dobu zakazy nefungovali, takze to nefakcilo.
anonymereal
28-07-11, 01:47
uplne si ubohej admin nechapem ako ta napadne slovo decko ked si admin toto nechapem nevadi. Predtym som nedostal pretoze som sa poucil a od vtedy som nevadaval ziadny fk. Teraz som neviem ze ci dal alebo nedal....ked som povedal no skacte. skacte a no skacte je rozdiel a + ty si cz takze slovenskemu jazyku rozumies prd. nechapem aky mas problem.
Anonym proste mas zakaz nenavazaj sa do BAWSONA on zato nemoze. To musi Lucca a uz ti pisala ze sa s tebou v hre dohodne a je ochotna zrusit ti zakaz. A ked BAWSONA nepoznas osobne tak o nom nepis ze je ubohej, co ty vies mozno nosi veci od Gucci :D
anonymereal
28-07-11, 01:52
dakujem lucca cenim si to...
napis mi tu podmienku aby som vedel..
ahoj chcel by som sa spytat hracov ktory hravaju jail
nehral sa simon:
povedal som simon hovori skacte
nikto neskocil
potom po sekunde som povedal
noo!!!!!! skacte
a 3 skocili zabil som ich a dostal som zakaz k ct dala mi to lucca
povazuje sa toto za fk? ked som povedal noo!!! skacte
MULTI FK. Ban je oprávněný.. Když neumíš dělat simona tak ho nedělej.
anonymereal
28-07-11, 02:13
simona delam 2 roky.. a nehovor ze to neviem .. par adminov ti to dosveci aj hracov...
simona delam 2 roky.. a nehovor ze to neviem .. par adminov ti to dosveci aj hracov...
Tak bys potom měl vědět že si dal MULTI FK. když hraješ 2 roky. Omluvit se a pak bys tu nai nemusel psát. :))
Gucci? Co som volaky zebrak? Ne, ted vazne.. uprednostnuju Adidas, nez nejake Gucci, jou jou.
Ted k veci. Lucca ti napsala, ze Fk si daval a je schopna ti dat zejtra (respektive uz dneska) unban, pokud se budes chovat slusne a slibis, ze se to nebude opakovat. Navic o tom, ze slovenskemu jazyku rozumim prd si nejsem zas tak jistej, protoze na slovensku mam pribuzne a myslim si, ze po slovensky hovorim celkom dobre, aj ked mi obcas nejake tie slova vynechavaju.
Líbí se mi jak sebejistě píšeš, že už si od tej doby nedal žádnej fk...Hrával sem za ct celkem dost často a malo kdy se mi povedlo na nějaké mapě nedat fk...
anonymereal
28-07-11, 02:43
za to ze si cz tak to je super :) niektory nevedia povedat ani slovo.. ja to beriem bawson dakujem.
anonymereal
28-07-11, 02:44
uz som to pisal 100 krat nebudem to snad pisat 101 krat :)? alebo ti to mam este vysvetlit?
Líbí se mi jak sebejistě píšeš, že už si od tej doby nedal žádnej fk...Hrával sem za ct celkem dost často a malo kdy se mi povedlo na nějaké mapě nedat fk...
to je pro koho?
http://www.stupidscale.com/images/ss/stupid_kids.jpg
Boli to FK, ked sa nehral simon a povedal si noo, skacte a skakali tak spravili dobre. ANONyme mal si mat uz davno zakaz k dozorcom, akurat nefungovali zakazy, takze ti to preslo a povedal som ti, ze par FK, tak mas zakaz. Clovek, ktory hra 2 roky za dozorcu nemoze spravit takuto chybu, zakaz sa ti nebude rusit, kazdy chcel, aby si mal zakaz, pretoze robis bordel.
3k a Jerry
28-07-11, 10:08
Grey: Na kazdem JB můžou být pravidla jiná jestli se nemýlím..
A co se týče anonyma, tak jak ho znám za CT - tak mu jde skvěle rozumět a nedává FK a když už tak dá příští kolo VD..
Rači byste měli zakázat přistup k CT , takovým jako je Frisco - protože temu laguje mikrofon a hučí že neslyší nikdo nic..
Ja ho tiez poznam a vadi mi ako charakter. Najprv sa mi vyhrazal, ze na mna poda staznost na fore a teraz ma zdravi, a pise aby som ho pochvalil ked ako dozorca neda FK.
3k a Jerry
28-07-11, 10:44
Nwm, možná sním máš jine zkušenosti ..Ale když hraju tak sním nikdy nemám problémy a myslím že nejsem sám.
Takže majo choď spať sám si ****,****,****,****:D. Lucca je dobrá adminka. A majo hoď nám sem tvoju ip, valve id.
Anonyme. Lucca ťa na toto už niekoľkokrát upozorňovala. Povedala 3FK a máš zákaz. Ten zákaz bol oprávnený. Bol som tam. Povedal si:
"Simon hovorí skočte" prešlo 5 sekúnd a " Nóó skočte" a nie " Simon hovorí nóó skočte. Toto sa ti stalo už niekoľko krát. Hovórim ja zákaz oprávnený.
tak za
1. kurva to není !!!
2. kurva se neříká
3. já se k ní nevtírám, nemám důvod. Admini a hráči, tu táhnou za jeden provaz.
4. To, jakej má pekáč Tě vůbec nemusí zajímat a už ne vůbec jí do toho co kecat.
5. svoji práci dělá s chutí a hlavně dobře. Za to, že ty nadáváš, není její problém, ale jenom Tvůj... ale jestli chceš dále pokračovat ve svém dílu, pokračuj, ale moc daleko nedojdeš. ( na každou svini se vaří voda)
ktomu bodu 4. Zeusi, Majo se právě prokecl, že ho má malýho a prokluzuje:D u každy holky nad 15let ;) :D Tady bych mu dal ban ale ztm na servery ne
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.