Zobrazit normální verzi : obchadzanie ? - kashpi
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 61788)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'obchazeni banu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): GipSy.
[AMXBANS] Tvuj nick: GipSy.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:1169118
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:1169118
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 31.130.162.14
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 31.130.162.14
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: kashpi
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
ziadny ban som neobchadzal -.-
úmýslně si obcházel ban a ještě ses nám na fórku vysmál. Ban bych ti nechal už jen za tu demenci.
úmýslně si obcházel ban a ještě ses nám na fórku vysmál. Ban bych ti nechal už jen za tu demenci.
Přesně takového tu nepotřebujeme.Taky jsem za nechání bammmmmu.
Resili jsme to v admin forku, ban je opravneny, cheatoval si na Ns uz v dobe kdy jsi mel zakoupeny steam, unban by prijit urcite nemel.
Jo pockej, ty si zase jinej, to sorry, tebe jsme tam taky resili a doresilo se to takhle, pockej na kashpiho, on si ban urcite obhaji, okrem toho, vsichni v admin foru byli pro nechani banu, takze nevim..
Ja som mal steam ? tak to je dobre.. steam som zakupeny nemal,chcel som si to hacknut cez ten PacSteamT takze neviem o co tu ide,csko steam som predtym este nezapol ;)
E: Slunicko,dobre steam som zakúpeny nemal. No vlastne mal ale bez cs1.6 ;) kúpene som mal source .. tu mas link na ten steam http://steamcommunity.com/id/gipsynko tam som to skusal hacknut a neslo to takze neviem v com je problem.
ty nevis kde je problem ? ze se chovas jak kral na forum i v chatu ze si nedotknutelny a myslis si co ? ze my si nechame srat na hlavu ?!
Asi tak jak pise Ridik, v tom je problem, behal si po serveru a hlasil jsi jaky jsme blbci, ze si dostal ban za cheaty a mas unban, samozrejme aby toho nabylo malo a aby se ukazalo, jaky si ooo velemocny pan, musel si to psat i do chatu na forku, navic jeste napises, v cem je problem? Ty tu behas s cheatama a rikas v cem je problem, prober se.
Ale jak rikam, az prijde kashpi, urcite si ban oduvodni apak si tu hackuj cco chces, asi to bude konecna..
Nie to si nemyslím.Posli mi sem chat kde sa chovám jak "kral".
E: Vypada to nadejne,spravodlivost tu nieje admini musia mat posledne slovo,ban som zo steammom neobchadzal...Predtým som steam ani nemal.
Lebo by si nič nenašiel ?
Ked budes mat cas posli mi to do pm,dáks.
Tady to máš král.ZDE (http://csko.cz/chatlog/show?from=16-03-2013&to=05-04-2013&server=1&nick=&sid=STEAM_0%3A1%3A1169118&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit)
Zbytek už nenajdeme, protože to bylo víc jak před měsícem:)
Mam ta moj chatlog :D. Postni mi sem aspon 10viet kde s vás robim kokotov. :)
Nehnevaj sa ale niekto kto seriózne žiada o UB nebude písať do chatu takéto sračky..
05/04/2013 15:21 <Gipsy.> mam wh a som nato hrdy
Ked tam slizo jebe domna tak co mu budem pisat ?
Napíšeš mu že máš Wh a že si na to hrdý ;) GJ! :)
Napíšeš mu že máš Wh a že si na to hrdý ;) GJ! :)
Tvoje chyba a ještě si na to hrdý. :D :D . Počkej až přijde ZEUS. :D
Na ns mam wh :* Na steame by som to nikdy nezapol.
Mam ta moj chatlog :D. Postni mi sem aspon 10viet kde s vás robim kokotov. :)
Si slepej?Nebo neumíš číst?Psal jsem , že je to už víc jak měsíc tak chatlog už není..
Tady máš jen jak se chováš na serveru jak král.Jsou tam krásné větičky.
Su,zato som dostal bam od teba.Riešme ban a nie niečo ine.
Su,zato som dostal bam od teba.Riešme ban a nie niečo ine.
Řešíme tu tebe a tvoje chování na serveru.Jediné tvoje štěstí je, že to bylo už víc jak před měsícem:)
Jak jsem psal minule jsem za ponechání bamu.
Na ns mam wh :* Na steame by som to nikdy nezapol.
Co ty si s prominutím za magora? Ty tu žádáš o ub a řekneš že na nS stále používáš wh, ty si dobře sjetej, unban v žádném případě nemůže přijít.
A já osboně, jestli ti daj unban, tak ti dám permu za to chování, viz tvůj chatlog, ty nadávky tam přeháníš a dohle sis tady u mě úplně pos....
Já to pochopil moc dobře, a jestli ty nechápeš toto ^^ tak je to špatný
Nepochopel si to,na ns mam ban za wh..WH tam pouzivam ale na botoch ..
Nedal by sa dat unban pod niakou podmienkou ? :)
Naco ti je UB? V chatboxe si pisal, ze sem aj tak moc nechodis.
To si piš , že u tebe ne!
Nechodim,ale obcas sa pridem odreagovat na knife.
Tupelko co ti na mne vadi ? moj ksicht ?
Pěkné odreagování slovem KQKQT nejmeně 10x :D
E:Něco od Sliza: Tohle jsem vyfotil v pripade ze budes popirat ze jsi nic takoveho nerekl http://postimg.org/image/ru3qfal81/
dale tve chovani na serverech (viz. chatllog) a chovani na foru nevypada ze by jsi chtel UB. tady :http://postimg.org/image/4avrfik4r/ jsi me slovne napadl a pritom k tomu ani nebyl duvod
A duvod proc ja do tebe "jebu" je to ze nadavas na csarenu a pritom vis o tom hovno, jen to co ses docetl na foru...kdyby jsi ty hovna o csarene nepsal tak bych nerekl, respektive nenapsal, ani carku na tebe.
Trest zato som ochotní prijat,väcsi... Aj prasatu ste dali podmienku (charon) ...
Charon žiadnu podmienku nedával! ;)
uzavrete to flame tady nebo asi zacnu bejt docela dost vulgarni to co tma mas napsane v chat logu +priznani ze mas wh ! staci na to aby jsi ub nedostal tkaze muzes jit zas o dum dal
ok, dostal ban a nějak se to vyřešilo, že mu z perma banu bude zkrácen na měsíc aby měl nějakej trest, nevím teda jestli to trvalo měsíc, ale co už :)
Vzhledem k tomu jak se chováš, tak dostaneš podmínku, protože nevěřím, že to vydrží dlouho :D
Za tohle ti ban smažu, protože sem si neschoval záznamy z chatlogu a teď už nejsou :(
Takže teď budeš moct hrát, ale pokud se najde nějaký prohřešení proti pravidlům tohoto portálu, tak tu končíš.
PS. rada na konec...odbinduj si klávesu na say a say_team
PS2 neručím za svoje kolegy jak toto budou brát :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.