Zobrazit normální verzi : Ban za vulgárnost
A nenašla by se tam skulinka, chtěl jsem si zahrát a hráči bych se za svoje chování omluvil. Nevím přesně jeho jméno s nějakými znamínky: Vas Otec.ExE nebo tak nějak. :wink:
Nemusel si zakládat další theard. Jeden den to vydržíš. Ub nebude.
Založil jsem proto, že téma je už uzamčené. Já jsem řekl jen, že je to lama a kokot, necheatoval jsem, jen jsem mu řekl tohle. Hraju férově a ostatní hráči mi tam taky občas nadávají, např. když jsem poslední T, že jsem lama a kokot, nikoho z nich jsem nehlásil, vždy si to vyřídím sám... P.S. neříkám, že jsem nějaký svatoušek, ale spoustě hráčů se UB již dalo...
UB již nemá cenu dávat, omlouval jsem se, byl jsem zdvořilý a nikdo mi neodpověděl. Chtěl jsem se zeptat, komu se teda UB dává?
UB již nemá cenu dávat, omlouval jsem se, byl jsem zdvořilý a nikdo mi neodpověděl. Chtěl jsem se zeptat, komu se teda UB dává?
Tady není řeč o tom, že nejsi zdvořilí. Žádost byla v pořádku, akorát jsem ti Unban prostě nedal. Vidíš, vydržel si to. Unban za nadávky? To je tuším na banujícím adminovi.
OK, byl to můj první ban na Furien serveru, příště budu opatrnější.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.