Zobrazit normální verzi : Výkonný pc
Zdravim
Chtěl bych se zeptat,že když budu mít 120fps považuje se to jako cheat ?
Můj kamarad prodává pc za 7 000,-; tak nevim jestli si ho mám koupit .
a hrát tady s tolika fps. Chci vědět teda jestli by se to považovalo jako CHEAT.
Na Kotelne vic jak 100 fps mit nemuzes, je to tak nastavene..
Je tusim 1 zpusob jak mit fps vic ale ten ti samozrejme nereknu (ted nevim jestli se nepletu, zkouset to nebudu..l
Měl jsem minulý týden 105fps, ale i tak díky za to, že si řekl,že to nejde. :)
E: Jinak mám 100fps, ale lépe se mi hraje se 60fps jde to dát nějak na 60fps ?
http://csko.cz/articles/read/47 tam máš někde jak se nastavuje fps myslim.
Na Kotelne si mohl mit 150 fps jen s takovym prikazem prepnuty na hodnotu 1 ale to banuje anticheat takze to asi ne..
Napises jen max_fps 60
Na Kotelne si mohl mit 150 fps jen s takovym prikazem prepnuty na hodnotu 1 ale to banuje anticheat takze to asi ne..
Napises jen max_fps 60
Do konzole to napiš a ono ti to tak nastaví, já to mám nastavené na 99 a šlape to pěkně.
Ja vim ale on pise ze se mu lip hraje s 60 fps, tak co mu na to mam napsat, je to vlastne uplne nelogicky ale co, je to jeho vec..
Ja mam nastaveno 99,5 v konzoli..
Hraje se mi lépe se 60fps, když jsem na noťasu, ale na pc 100,5fps moc dobře se mi nehraje
Nejlíp se hraje se 100 fps. hlavně pokud hraješ jump tak tam je fps hodně důležitý.
Na surfu jde i 131 fps :) Ale to musíš zapnout přes developera a je to povolený jenom tam.
Dík, ale mě se hraje nejlépe se 60fps. Můžete Lock
Je to zvyk. Zvykni si na 100fps a k 60 sa nevrátiš nikdy.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.