Zobrazit normální verzi : Admin SudHowen -zneuyivaní práv
:D-Tomek97cz-:D
28-07-11, 23:01
leda prd zneuyiva pravidla a je to
Docela rychlost sem si rikal kdy bude prvni stiznost na nej.
potrestal bych tebe, za to, že meleš sračky s mákem
nikdy jsem ho neviděl tohle dělat a to už tam chodim docela často
navrhuju ban pro tohohle trotla
tak to sis mě s někým spletl jako..A nebudu to ani komentovat jako..nic z toho jsem neudělal!
On je admin? A to co pises su sracky neverim tomu podla mna je to dobry hrac. Nejak casto sa stazujete s toho Jailu. Sa uz konecne uvedom. Ze si kupuje najdrahsie veci zo shopu, ani to nemoze a team attack nejde neviem co riesis. To sa ti oplatilo pisat taketo sracky? Stejne te poslu vsetci doprdele. Zvlastne ked tam hram ja nepouziva nadavky jedina nadavka od neho som videl jak napisal omg. A ani nezneuziva mikrofon a 7 dni to si dobry lebo ja som ta tam videl raz.
choď na jail a prozměnu si poslechni tohohle trotla, pobavíš se.
:D-Tomek97cz-:D
28-07-11, 23:19
sám si sracka kkte
3k a Jerry
28-07-11, 23:22
To už je moc :D
Tak jako když to říka :D-Tomek97cz-:D tak to aby jsme mu dali pernament minimal ..
leda prd zneuyiva pravidla a je to
Admin SudHowen -zneuyivaní práv
Ahoj jmenuji se :D-tome97cz-:D a chci podat obvinění o zneužití prav anminem SudHowen na serveru jainbreak
1) Přehazuje hrače k T protože necce byt sam T
2) Mění mapy bez dovolení ostatních hráčů a nebo přes volbu rtv
3) Dává si kdyz tam je iný Admin tak je u T a dava si ty hejdražší veci z obchodu a zabiji vsechny ostatni T
4) Po 7 dnech jsem ho ani jednou neviděl slušně mluvi mluvi same sproste slova nepíše je ale mluví přes mikrofon a otravuje tak ostatní hráče , indy zas kdyz ho naštvou T tak fouka a kriči do Mikrofonu.
Děkujem za vyslechnutí a nějak potrestejte admina SudHowen.
to tam napsal..vůbec nic stoho není pravda.
SudHowene to bude asi nejaky kks co si zabil a nenechal si ho jako posledniho tak si na tebe vymyslel sracky :D
Prid tam vecer a pocuvaj simona MaaReeK twl sa nasmejes ako nikdy to je najlepsi simon.
3k a Jerry
28-07-11, 23:36
S: Jj včera o pulnoci perlil .. Toste měli slyšet když jsem měl VD a on šel semnu :D Nejlepší prdel je s Mareek a SLim - ten je vždycky v lihu :D
Jop ty by mali mat rezervovane miesto u CT twl ved ked su oni Simon je srandy o 150% vic neviem si predstavit ze by boli naraz :D
Prid tam vecer a pocuvaj simona MaaReeK twl sa nasmejes ako nikdy to je najlepsi simon.
Neasy. Takový hulič.. :D
anonymereal
29-07-11, 00:13
sudhowen zneuziva od zaciatku som tam spectujem ho sledujem ho
sudhowen zneuziva od zaciatku som tam spectujem ho sledujem ho
čeho zneužívám??
anonymereal
29-07-11, 00:15
zneuzivas vsetko od kedy to mas!!!! nehovorim za seba
Místo zbytečnýho kecání natoč demo, bez něj tě tu každej tak leda pošle doprdele...
A co ze to on ma? Nejak jsem nepobral pointu.
Prý má Sudhowen práva... tvrdí to nějak v tom smyslu... což ale není pravda.
Ale já nic nemám..Nechápu o čem mluvíš..
Dokonce..Takže celej tenhle thread je jeden velkej fail...
Další děcko co si myslelo, že má někdo práva a tak začalo lhát, aby je neměl. Je to jasné. Nemám je já, nesmí je mít ani on.
Zase jsem se nad tímhle threadem zasmál....
Zase jsem se nad tímhle threadem zasmál....
Je nekde kde se nezasmejes?:D
S: Jj včera o pulnoci perlil .. Toste měli slyšet když jsem měl VD a on šel semnu :D Nejlepší prdel je s Mareek a SLim - ten je vždycky v lihu :D
A ted si vmete ze tam prijde naky pan admin a hned jim zakazuje mluvit a dlasi veci :P, a sam je vtipnej jak cihla. (Nema to nic spolecneho s timto tematem)
jasny, tomek 97 je silná opora v zádech
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.