Zobrazit normální verzi : 4story
herkules199412
08-04-13, 01:22
Ahojte hrajete někdo 4story já na lapiris a mám tam lukostrelec 87 a kněz 63 a co vy ?? :)
Na tyhle online hry v prohlížeči jsem nikdy nebyl, podle mě je to o ničem.
Ale 4Story není v prohlížeči .. :)
Je to možné, já tyhle hry házím do jednoho pytle. :D
Btw. na stránkách 4story jsem našel cituji:
Hraj 4Story s pomocí Kalydo pluginu přímo ve svém prohlížeči - jsi pouze vteřiny od nespočitatelných dobrodružství v Iberii!
Ale 4Story není v prohlížeči .. :)
Ale je ;) :DD
-Je to takova blbost. :-DD Nechápu jak to můžeš hrat..:)
To i Mario je lepší hra :DD..
bloodykill
14-04-13, 11:21
Mario je skvělá hra :) moc rád na ní vzpomínám. A 4story taky není špatné, akorát do toho musíš investovat.
Mario je skvělá hra :) moc rád na ní vzpomínám. A 4story taky není špatné, akorát do toho musíš investovat.
Asi jdu Maria stáhnout...
Hádal bych se,4story je hra na stahnuti a instalovani ,,btw je už novinka že můžeš prez nejaky program v netu..
Každýho baví jiná hra tak se tu nehádejte že je to pi*ovina ;)
Já tam mam účet Lapiris/Derion Nick: IXxDanielxXI 93lvl Lukostřelec ale stímhle patchem, no spíš z patchem Gor takta hra šla do kytek ale hlavně sem přestal hrát kvůli vylepšování... 3 pokusy 3x elik 100% a 3rup z +5... A už se stím skončil... Nevím jestli se tam někdy vrátím :/
kazda hra je dobra, az si ju kupite :) (nemyslim tieto online, ale tak vseobecne)
Hrával jsem 4story, ale přestal jsem kvůli pomalém expeni, ale dnes zajdem s kamarádem zahrát. :) jinak lvl 30 vše pvp věci snížené na lvl 25, ale je to lukostřelec, tak to prodám a koupim věci na kouzelníka. ;)
E: Kdyztak nemel byste nekdo 200G na puceni ? :)
P4inKill3r
28-04-13, 17:14
Prodám 90 level stína, půl roku jsem tam nebyl xhadra gor. 300Kč paysafekartou
Však to je total o ničem hra...
rovnaky sheit ako metin...
Skoušel jsem vše-li jaké hry, ale nejdéle jsem zůstal u 1.6 :)
Macuulen hrajes na Lapiris Valorian nebo jinde ?
Velká kravina!! :thumbdown:
Hm, tak když je to kravina, tak proč se vůbec píšeš ...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.