Zobrazit normální verzi : žádost o unban
Unregistered
29-07-11, 13:14
Dobrý den, chtěl bych požádat o unban, možná mi byl dán právem, ale kluci co tam byli i holky tak ví, ze sem to skusil poprve hraju tam uz nejakou chvíli a ted jak sem spatřil jednoho co to mněl, tak sem to chtel skusit taky, pak mi to nejak spadlo tak sem se na to uz vykakal :D a vypl cheat engine.Díky za váš čas.
Hráč :Ezio Auditore da Firenze 248.89
Typ banu :SteamID
SteamID :VALVE_0:0:890116366
IP adresa :skrytý
Udělen :29-07-2011 - 11:58
Délka BANu :Trvalý
Vyprší :nepoužito.
Důvod :Slowmotion
BAN dal Admin :Zlobiva Lucca (Lucca)
BAN dal Server :Kotelna - Hide N Seek | csko.cz (hns_bounce)
možná mi byl dán právem, ale kluci co tam byli i holky tak ví, ze sem to skusil poprve hraju tam uz nejakou chvíli a ted jak sem spatřil jednoho co to mněl, tak sem to chtel skusit taky
A co to raději zkusit na botech??
Unregistered
29-07-11, 14:01
To znamená asi ne ze???no je mi to hrozně líto a uz to nikdy neudělám přísahám...poucil jsem se a doufám ze se slitujete :D a dáte mi ten unban Děkuji...a na těch botech o tom se nepřemislel totis to byla docela rychlost :D a stejně by se mi to moc nechtělo předělávat na new game a instalovat boty jelikoz mi nejdou a mam tam hns mod...
Nazov programu ako si sam napisal je "cheat engine" a tu sa davaju bany za jakelovkek "cheaty". Snad rozumies zakladnemu pravidlu na vsetkych portaloch. Unban nie je mozny, pretoze by sa prisli stazovat dalsi ludia a vyhadzovali by nam tu na oci tu tvoju ziadost o unban.
Unregistered
29-07-11, 14:05
jo a ještě sem zapomněl kdyby to byla nejaka normalni mapa treba floppytown nebo play4fun atd.tak by to bylo v porádku ale jelikož byl bounce a byly jsme tam asi 5 (byl nk) jak sem to dal do listy nes sem to zapl tak se tam nahrnulo nekolik lidi no a bylo to...
Unregistered
29-07-11, 14:09
a myslíte ze by to neslo smazat??? asi blba otazka...to mi je strašně líto... ;( ;( ;( ;( ;( a proc to je na trvalo?? kdyz pritom např.wallhack je mnohem horší hack a je za neho jen 14 dní...tak by ste mi mohli dat treba mnesíc nebo tak neco a ne trvaly...
Neslo, ked davaju ine portaly bany za WH na 14 dni, tak chod tam cheatovat kazde 2 tyzdne na par hodin.
Unregistered
29-07-11, 14:16
tak ale váš server je něco jiného prostě na něm sem zvikli a je to jeden s těch nejlepších serveru ve kterém se snažíte chytat cheatry a já udelal tu nejhorší chybu neuvědomil jsem si to ale ted si uvedomuju tu moji chybu ale zas tak závažni to neni oprote těm ostatnim...
Podvadis sebe ale i ostatni a ted prosim odejdi. Nejsi tu vitan.
Unregistered
29-07-11, 14:17
ale já nechci cheatovat kazde 2 týdny nechci uz cheaty nikdy videt protoze vím co to spůsobí za potíže...
Přesně jak napsal bones,pravidla jsou daná,tak si musíš být vědom následků za jejich porušení....
Unregistered
29-07-11, 14:19
tak vám teda fakt děkuju za vaši ochotu a jak vidím tak budu muset prřejít na jiný horší server ale jak zase vidím tak sem se v kotelně splet...Sbohem
Unregistered
29-07-11, 14:20
jo a doufám ze s te zabanovali i toho dalsiho cheatera sice nevim jak se menoval ale vim ze on to pouzil taky a mnel to dyl
Mimochodem, propustime vsechny vezne odsouzene za vrazdu. Omluvili se, slibili, ze uz to nikdy neudelaji a jsou si vedomi nasledku, ktere by pak mohly nastat.
Unregistered
29-07-11, 14:24
bohůžel nejsem zas tak chytrí a bohuzel tu pointu vasí vety nechápu... jo a jak sem si to cetl tak jsem narazil na to ze kdybych nenapsal ten název cheatu tak by bylo vse v pořádku??
Tím, že si se přiznal, tak si nám ušetřil čas a práci. Neznalost pravidel neomlouvá. Unban nedostaneš.
Unregistered
29-07-11, 14:26
a doufam ze zabanujete dalsi cheateri na hns bohuzel jsem nespozoroval nejakou aktivitu adminu v rozdavani banu a ze zrovna ja musim dostat z nekolik cheteru ja co to pouzil poprve a oni to pouzivat dyl...
Ty nechápeš,že cheatovat se nesmí a je za to perma ban???Snad je to jasně daný a to že si to jen "údajně zkusil" je tvuj problém.Už si se rozloučil tak čau.
Když si koupí steam hru, tak bude moc zase hrát ne?
Unregistered
29-07-11, 14:31
Cau a doufam ze kotelna skrachuje :D ale ne fakt doufam ze mne nekdy odbanujete doufam tak za rok klidne za dva ale za tri to uz asi nedam...:D
Unregistered
29-07-11, 14:33
a kolik mimochode stoji steam typuju tak 300Kč no za takovou hru se mi fakt utrácet nechce to si radši najdu nejaky novy server
Proč se ti nechce ? Tak jednou za tejden si nekoupíš cigára a nepůjdeš na piškotéku nebo na pivo. To je tak těžký podpořit vývojáře ?? Kdyby sis ho koupil a dál hrál na Kotelně, tak vyjádříš, že se ti tu líbí, ale zase naopak, když si ho nekoupíš dáváš najevo, že Ti je Kotelna ukradená a radši půjdeš na nějakej gayshit server...Radím ti dobře, kup si steam a už neporušuj pravidla.
a kolik mimochode stoji steam typuju tak 300Kč no za takovou hru se mi fakt utrácet nechce to si radši najdu nejaky novy server
http://www.steamkey.cz/counter-strike-1-6-steam/
Unregistered
29-07-11, 14:40
bohužel nekouřím nepiju a je mi 10 :D takze kapesny nic moc
Tak omezis cokoladu, colu a bramburky. Pak by jsi tech 270 kaček mohl sehnat.
Unregistered
29-07-11, 14:43
no jelikoz nemám peníze tak si nekupuju cokoládu colu ani braburky jelikoz jsem vegan
A co poprosit treba na vanoce?? Aby ti ho koupili.... HM??
Unregistered
29-07-11, 14:45
na to mam uz slibene yo yo a assasina
Tak ke svatku ci narozkam. :-D
Unregistered
29-07-11, 14:56
ty sem mnel uz asi pred mnesicem takze potrva a svatky mi neslavime
Tak se na to vyser a konečně běž na nějakej low portál...
Unregistered
30-07-11, 12:31
no mozna smutny pribeh ale za to muze kotelna ze neumi odpoustet :(
Unregistered
30-07-11, 12:35
no mozna kotelna umí odpouštět ale těm nesprávným lidem... :( bohuzel jsem se pred chvilkou vzbudil tak nemam naladu :( :D
Mimochodem, propustime vsechny vezne odsouzene za vrazdu. Omluvili se, slibili, ze uz to nikdy neudelaji a jsou si vedomi nasledku, ktere by pak mohly nastat.
Si zabil :D
chmod a+x /bin/laden
01-08-11, 13:33
Kup si steam, nebo nový počítač...
Kup si steam, nebo nový počítač...
Nový počítač? Není to trochu drahé? Kromě toho, ani tak by se nepřipojil.
chmod a+x /bin/laden
01-08-11, 14:54
Nový počítač? Není to trochu drahé? Kromě toho, ani tak by se nepřipojil.
Aha, měl jsem za to, že VALVE_ID se generuje na základě HW charakteristik, jako je třeba MAC adresa síťovky, takže pořízení nového stroje by mu snad (krátkodobě) umožnilo se připojit na Kotelnu, nikoliv?
Já myslel,že je ban na IP ne? četl jsem tu několik témat,jako že někdo má ban a že je to IP adresou,kterou mají stejnou v celém budově a pod.
Chmod: Máš pravdu, že se generuje podle HW, ale také je VALVE_ID na každém serveru jinak vygenerovaná. Třeba kamarád takhle dostal ban, a když jsme zkoušeli jeho VALVE_ID na jiném serveru, měl VALVE_ID_LAN a na tom zabanovaném serveru měl číselnou VALVE_ID.
Tyger: IP adresa je daná pro každého jinak, leda že by v budově byla Wi-Fi. A stejná IP je náhoda.
Chmod: Máš pravdu, že se generuje podle HW, ale také je VALVE_ID na každém serveru jinak vygenerovaná. Třeba kamarád takhle dostal ban, a když jsme zkoušeli jeho VALVE_ID na jiném serveru, měl VALVE_ID_LAN a na tom zabanovaném serveru měl číselnou VALVE_ID.
Tyger: IP adresa je daná pro každého jinak, leda že by v budově byla Wi-Fi. A stejná IP je náhoda.
IP adresa neni pro každého jiná. Já třeba sdílim IP s někym v Rusku. Nechápu jak je to možné, ale co už. =) Navíc, vem si, že maximální počet IP je 4 294 967 296 (IPv4) a vem si kolik je na světe lidí, a do toho firem a ostatních co vlastní internet. Takže se nemůžeš divit. =)
pochybujem ze dostanes od lucci unban :D
Nějakej Rus mno... jako je to pravda, ale že by se na serveru našli 2 úplně cizí lidé se stejnou IP je docela náhoda.
Tak to sa ani necudujem Rusovia cheatuju jak .. cip
Asi tak, potom jsou CZ/SK zabanovaní neprávem :D.
skusala som ist na rusky server.. a ani som sa tam nedostala :D
Banned? A k předchozímu příspěvku (mému), ne všichni neprávem, i někteří cheatujou. :D
Ale to jsou přesně ty servery kam máš jít, když si chceš vyzkoušet cheaty a ne na Kotelně, kde chceš pak ještě hrát...
ja som ziadny cheat nemala proste som prisla a dostala som ban za nic :D nechapala som
Ja proste mas ban na trvalo pravidla so udana staČí?
chmod a+x /bin/laden
03-08-11, 22:29
Ja proste mas ban na trvalo pravidla so udana staČí?
To říká ten pravý... viz tento thread (http://csko.cz/forum/showthread.php?1632-Pros%EDm-o-unban)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.