Zobrazit normální verzi : SPectování u spešlů
Čauko, napadlo mě . . nebylo by možné aby spešlové mohli spectovat T když jsou u CT a obraceně ? . . kolikrát se stane, že je mod, spešl je u CT a teď polovina vězňů píše, ten kempí, ten doplňuje apod.
To mě vůbec nenapadlo že špels nemůže spectovat T když je u CT a obráceně,celkem jsem to bral jako samozřejmost a jestli to doted není tak jsem určitě pro
No, já si taky myslel že to jde.. Jsem taky PRO :fyou:
Nejsem spešl a nemám rád když mě někde spectuje... ale pro ;)
No tak já si myslim, že kdyby byli problémi, tak se může hodit do spectu (spešlové) a vydí vše. (Osobně to tak dělám.)
Edit: ale může se to udělat Pro
No tak já si myslim, že kdyby byli problémi, tak se může hodit do spectu (spešlové) a vydí vše. (Osobně to tak dělám.)
Edit: ale může se to udělat Pro
Chujovina, někdo jde misto tebe mezitim k CT a ty ho pak zase kickneš ? tohle by to dost ulehčilo podle mě :)
ahoj, omlouvám se že znovu otevírám tento topic, ale stejně jsem chtěl napsat nový tak využiji tento.
Chtěl jsem se zeptat jestli by tato možnost šla zavést mezi server.
Díky.
Přesně Jirko... když pořád píšou jak ten kempí, ten si hraje... PRYČ S NIMA :D . Ale je to dobrej nápad, jsem PRO :thumbup:
Dobrej nápad :idea: štve me ten Spect :) po 2 minutách tě to kopne. Jednou se mi stalo že jsem tam byl klidně hodinu, ale to bylo poprví a naposled :thumbdown: Jsem PRO.
jako spešl jsem taky Pro. viz. důvody nahoře. :thumbup:
No hlavní důvod pro mě je ten, že když se něco děje u opačného týmu např. T a já su u CT tak se musím přehodit a tím se uvolní místo u CT což je pěkně blbé abych tam později přišel zpátky a vyhodil tím nově příchozího.
Sem taky PRO. Důvody už napsali ostatní. Je to ulehčení než se pořád házet do spectu a zpět.
No tak pri takomto nápade sa hádam nenájde žiadne proti. Už aby to bolo :)
No tak pri takomto nápade sa hádam nenájde žiadne proti. Už aby to bolo :)
Má slova, už se mi nespočetkrát stalo že jsem byl u ct, někdo si hrál a nikdo mi nenapaslal nick... hodim se do spectu, poté jdu zpět k ct a nechtěně vyhodim někoho kdo tam byl už předešlé kolo.
What? Mě to nejde.. nápad dobrej
Funguje to v pohodě Dík :))
Palec hore, spectování funguje úžasně.. díky moc :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.