PDA

Zobrazit normální verzi : Restart lvl + pridanie ranku



Kazki
14-04-13, 20:25
Zdarek, dnes ma napadlo ze by sa mohli restartovat levely a mohol by sa aj pridat rank...
Ked som si dnes prezeral classinfo bol som prekvapeny co kazda class dokaze, kedysi to tak nebolo :)
Rank tam chce vacsina hracov a bol by na levely, ako davno niekto navrhoval..
Beztak polovica hracov si vraj ziskala expy tym, ze im ich niekto poslal (neviem co je na tom pravdy, ale dost ludi tam pise, ze expy dostali, aj fnatic. Painter ich odomna pytal...)
Server uz bezi dlho a ten restart by tomu podla mna neuskodil

J3ZUsSs*
14-04-13, 21:04
Rank by som tam aj chcel ... ale restart lvl ne . :)

Beat
14-04-13, 21:14
Rank by sa tam mohol pridať, reset nie pamätám si keď kotel opravoval cod, všetci tam nadávali lebo na pár mapach nemali lvly, zas by tu bolo 30topicov prečo bol reset.

Toreto
14-04-13, 21:21
Rank radšej nie.

slide
15-04-13, 10:54
Lvly sa nedaju premiestňovať ... jedine keby ich premiestnil Kotel alebo hrali ludia pod tým istým nickom ako ten hráč, od ktorého majú expy ... reset expov nemá cenu ... načo tam sú lvly 200 keď ich aj tak nikdy nikto nedosiahne ? ... Noví hráči prichádzajú, starí odchádzajú ... tak to bude vždy :) môj názor.

YouniTtwo
15-04-13, 11:01
Rank by na CODe mohol byť ale reset levelov určite nie zdá sa mi ,že tam sú len 3hráči čo majú 200lvl (Ducq ktorý už odišiel , freyzeen ktorý to nehrá a Radar ten ramba dá raz za čas ) Takže sa tam dá v kľude hrať a dá sa aj normalne expiť ked´ sú dobre itemy... A určite by po reštarte CODu /levelov pár hráčov odišlo na iné CODka ;)

Kotel
15-04-13, 11:16
Beztak polovica hracov si vraj ziskala expy tym, ze im ich niekto poslal (neviem co je na tom pravdy, ale dost ludi tam pise, ze expy dostali, aj fnatic. Painter ich odomna pytal...)

To je vyloučeno, protože to nejde. I kdybych jim to presouval rucne, tak mi to zabere tunu casu, takze to nedelam. Vyjimka je, kdyz nekdo o expy prijde.

Ridik :D
15-04-13, 11:16
k cemu rr lvlu ? jak pise slide jeste se mtam nikoho z 200 lvl nezahled max lvl co sem zahledl asi 120

brat brata
15-04-13, 19:17
a co tak dat vsetky xp mne a vyriesene :devil2::devil2::devil2:

J3ZUsSs*
15-04-13, 20:20
a co tak dat vsetky xp mne a vyriesene :devil2::devil2::devil2:

Bereš prášky ? fetuješ ? .... vyexpi sa sám ! :D:D

Kazki
15-04-13, 22:18
To je vyloučeno, protože to nejde. I kdybych jim to presouval rucne, tak mi to zabere tunu casu, takze to nedelam. Vyjimka je, kdyz nekdo o expy prijde.

aha, v tom pripade to mozete locknut, ten reset som napisal len koli tomu "presuvani expov" ale ked si napisal ze si take nieco nerobil tak restart tam netreba... a ten rank som tam chcel len ak by bol restart, kedze restart xpov nebude tak dufam ze tam nebude ani rank, top10 by bol nejaky team noliferov a to nikto nechce...

arcade
21-04-13, 08:30
Kotle s těma lvl se to dá a je to jednoduché - když na IP ještě nemá někdo lvl a domluví se s kámošem kterej má 100 lvl tak se to dá - napíše si jeho jméno přihlásí se a udělá jeden lvl tak už se mu to uloží na jeho i na jeho IP a oba maj stejný lvl a pak se každej expí sám :D :D trochu chyba na kterou jsem přišel hodně dávno, takže to až tak dokonalé není :D

Svaciik
21-04-13, 13:48
Rank by se závest určo mohl. Nebo aspon statistika K/D , nebo jednoducha statistika jako v source - /session. Prostě hrát jenom na lvli je o ničem. :)

caHor
21-04-13, 17:30
ale ved na co tam rank... je to fun mod, ludia by to mali hrat pre zabavu a nie kvoli ranku.. chapem, ze takych ludi je malo, vacsina deti hra len na rank..
chcete tam mat same deti co budu stale po kazdom deathe plakat? alebo co?

brat brata
21-04-13, 17:47
a proc ne ?? bola by zabava

Drago
21-04-13, 17:49
Mně by se líbil vlastní rank, po příkazu(nwm na jakém serveru) /statsme, /rankstats atd. to vypsalo přesnos, eff., počet dmg, zásahů, smrti, zabití, hs, hitbox(kolikrát zasažena ruka, noha atd.)


caHore já brečím i když mně někdo trefí a co? :D lidi si zvyknou...o moc horší to asi nebude :)

caHor
21-04-13, 18:22
no dobre, dvaja traja na serveri ked je plny...
ale predstav si ked na serveri bude 7-8 deti.. to sa nebude dat citat....

Zoyer
21-04-13, 18:23
ale predstav si ked na serveri bude 7-8 deti.. to sa nebude dat citat....

/mute ?

Drago
22-04-13, 18:44
caHore tam kde ty ranky jsou se to dá snést i při 20lidech...popř jak Fiur napsal...mute

někdo ti nadává že seš cheater(když cheaty nemáš) bud rád (když máš styd se...), že ho sejmseš v přestřelce 1v1 - bud rád...kdo je do toho tak zažranej že by kvůli ranku nadával tak pravděpodobně proto že nesnese prohru/zabití a takový lidé by CS hrát neměli(vlastně...neměli by hrát nic) a nějaká tabulka na tom nic nezmění

na závěr...jestli to tak nevyznělo, pochopil jsem co myslíš jen to beru z jinéh uhlu pohledu

knot
23-04-13, 14:36
Ci jebe na gebulu asi pořádně co ?
napsal jsem kdo mi mi nedal nepotřebné xp ty ,,já bych ti dal keby to islo'' tak nepiš že sem jich pytal..

Alw4d
27-04-13, 18:39
Určitě reset lvlu a rank dat teda na všechny servery rovnou.

Sior
17-05-13, 18:47
Reset rank a lvls? Na to radsej zabudnem.. Nechce sa mi vsetko robit od znova a keby tam bol rank, by som sa zblaznil... :D