Zobrazit normální verzi : domácí mazlíčci
Tady můžete psát co máte doma za zvířatka.
Mám malé tlusté prase :)
Tak tobře no, je to vyžranej pes :(
Mám ročního zrzavého kocourka jménem Lexa, odpledne sem dám možná fotku :)
Meli jsme kocoura Montyho, ale srazilo nam ho pred 2 rokama auto. Tedka mame druheho kocoura Čipa :D ten voprcal nejakou kocku pred rokem a ta kocka porodila u nas kotata a utekla.. Tak sme je vychovali 3 sme rozdali,ale kocour a kocka nam zbyli a kua ta kocka je tedka naprcana doprdele a navic ta kocka se nenecha ani pohladit ... Takze se nenecha chytit na vykastrovani.. :D uvidime az to porodi a budeme rozdavat :D nechce nekdo kocku ? :D
Vojto, taky jsem dříve měl rád morčátka :) Moje první morče byl Ferda, toho jsem dostal od sousedů protože ho už nechtěli, byl mu v té době asi rok a půl, po delší době jsme zjistily proč ho nechtěly, pokaždé když jsem ho vyndal z klícky tak hnedka zdrhnul někam kam jsem se já nedostal a několikrát překousal kabely. Mé druhé morče byla to Kikina, tu jsem měl 5 let, když mi bylo asi 13 tak umřela když jsem byl u babičky, celou noc jsem probrečel :(. Asi týden na to jsem dostal nové morče, to byla Zuzka, měl jsem jí tak 14 dní, pak umřela a nikdo nevěděl proč. Poté jsem dostal další morče, to byla Bublina, měl jsem jí něco málo přes rok a půl, byla ale pořád zalezlá v domečku, vytáhl jsem jí ven tak mi posrala postel, nebo pocala.. Ale pak mě už přestala bavit, pořád jenom žrala žrala a žrala a neustále řvala ikdyž měla pití, jídlo, venku jsem jí měl i 2 hodiny denně... nic jí nechybělo. Tak tu jsem dal tak před půl rokem tetě pro malýho kluka, holka žije dodnes a prej se má moc dobře :) Táta měl kamaráda a ten měl kočku a kocoura, ona byla prcnutá tak porodila, a já dostal malé zrzavé vyplašené klubíčko které ještě pořádně ani neumělo kousat, pojmenoval jsem to Lexa.. tedka ta malá svině sedí vedle mě a čumí mi do monitoru jak hejbu šipkou po obrazovce :D :) Za nic bych toho parchanta nevyměnil..
Fotky asi nepřidám, nejdou mi vložit páč jsou moc veliké (v MB) i na ImageShack :D
Když se bavíte o těch morčatech...Já měl jednu dobu 15 morčat, trochu se namnožily no. Střední délka života byla okolo 8let+, byly vážně vytrvalé.
Jinak já mám pejska:Labradorský retrívr jménem BÍBO..
3k a Jerry
17-04-13, 18:25
Já měl kdysi 2 kocoury. 1 jsem kdysi našel na ulici, nemohl ani chodit ješte malé to bylo, ale nějak se to sebralo a po 3 letech umřel na nějakou nemoc doma už ani chodit nemohl. 2 kocour nám umřel asi po roce byl to malej tasmánskej čert i když takovej domací mazel a moc se mu ven nechtělo, pak jednou šel hnát listí po silnici a sundalo ho nám nejspíš nějake auto. No a ješte chodil knám jeden to byl sousedův , ale řekl bych že spíš náš .. Jmenoval se Čert a měl ho vedle takovej připitej soused, který ho furt provokoval a nedával mu ani pořádně nažrat :D byl to strašný hajzlík vždycky všeckych pokusal a podrápal že jsme před ním utíkal1.. Jinak uměl otevřit i dveře od baráku, že skočil na kliku --> zhoupl se a už prošmejdil co je na stole. Jinak měl jsem ješte asi 2 krečky. Oba se dožili max 1 roku. Jeden byl tak tlustý že když vylezál z domečku oknem tak se sekl a já do něj musel pichat špejlí at vůbec vyleze a druhej klasika chrápal přes den a v noci odpaloval kolo jak mrdlej.. užásna aktivita v noci
Fuka gramatika dává zabrat ..
Možná to překvapí,ale ne,nemám doma tygra :D Bydlím na vesnici(spíš na samotě u lesa),takže máme 2 kočky(Ťap a Ťapka a psa Kennyho,ale do baráku chodí jen výjimečně.
Já se dlouho věnuju akvaristice. Piner akvarista :D Nemám nijak velké akvárko, ale na 25 ryb a zhruba 300 šneků to stačí :D
Tak já mám asi 6 let starou fenečku. Rasu nikdo neví s čím to je křížený, prostě taková ta psí všehochuť. Chlápek od kterýho ji máme, prej jednou v lese našel psa a on mu potom vrhnul štěňata, tak usoudil že to asi bude fenka a jedno z těch štěnat nám daroval.
http://2i.cz/2i/i/516ed96e/0934be8a8682eda08b6d5118df5a2287/c5b86b4192.f.jpg
http://2i.cz/2i/i/516edaff/7eb9d9d88503c287c3dee7fcc5ce13ed/7f12c1eb38.f.jpg
Amazing-Zajic
17-04-13, 19:40
Mám doma sedmiletou kočku Čertici :)
na fotce je, jak zrovna spí na topení, které ji hřeje. Bohužel nemůžu najít starej mobil, kde jsou hezčí fotky.
zde je foto :) (http://www.2i.cz/61fc2f05d6)
Rybičky mi moc dlouho nepřežily. Navíc jsem neměl rád, že se jim musí každou chvíli měnit voda...
Jinak já mám pejska:Labradorský retrívr jménem BÍBO..
:) BIBO sa volala moja čivava
myslím že v rohu na hajzli máme nejakého pavúka.
:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddd:dd::dd
:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddd:dd::dd
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrwnjm1FGg1qg822mo1_400.gif
Myslím že v rohu na hajzli máme nejakého pavúka.
A tak to by se tady taky našlo :D
Myslím že v rohu na hajzli máme nejakého pavúka.
don't say :D:D
my máme slovenského kopova, ktorého vychovával môj brat ale to je ako pes cvičený na kozu.. nie aby ku mne prišiel normálne, on si poskakuje
Hmm kdyby se vám zase přemnožili morčata dejte mi vědět...Mám doma jako mazlíčky 2 hady :-) + pavouka ... xD
sak kazdy ma doma skrecka, macku, morca, psa, papagaja, rybycku aby mal na koho zvalit cheating :)
Tuším cca rok zpátky, jsem měl rybyčku jménem Britny. Byla od tety a vydržela dost dlouho, nebyla náročná. O jídlo si uměla říci tím, že štrejchala do kamenů z akvárka.
1.zajace
2.sliepky
3.pes
4.rybky
5.macka
6.ovce
takze mame tu male hospodarstvo :DD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.