Zobrazit normální verzi : Za co sem dostal BAN?????
Nežádám o unBAN jelikož mám čisté svědomí...jen chci vědět za co sem dostal BAN !!! Doufám že ze strany banujícího admina došlo k nešťastnému překliku..
výpis:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem _:Nihilia:_
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'prober se chlapce !!!'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:17433109'
[AMXBANS] Tvoje IP: '90.176.26.135'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ================================================
Robotnik Jozef killed Shr3k with m4a1
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konz
Podotýkám že to nemohlo být ani za cheaty ani za vulgarnost ci mareni hry...Předem děkuji za odpověď KNACK
18:43
dust2 knack revko cz:Serte na Csko.cz !! Pojdte na xxxxxxxx !! VIP mame stejne jako na GS jen za 30 K
Tohle si napsal do adminchatu 2x,to je ten důvod.
Já toho hráče zabanoval,to víš,ale nevím proš si psal tohle.
jo ale za 2 vteriny sem se omluvil...Pokazde kdyz se mi nejaky hrac nezda vyjedu si v konzoli status a pokud ma ns tak ho spectnu...v te rychlosti sem dal predchozi prikaz pomoci sipky a enter...vsiml jsem si chyby a ihned do admin chatu napsal SRY RENONC...za tohle davate permban? OK vas server vase pravidla...
Ahoj Knack,
zrovna v tvém případě jsem se nad tím pozastavil, ale spamoval jsi do "admin chatu" to, co napsal Tyger.
Pokud chceš, mám to i na sceenu.
Pokud to máš nabindované, tak si to smaž a dostaneš UB.
Ban ti zkrátím na 30 minut, ale dávej si příště pozor!
_:Nihilia:_
tyger ještě mu dělej reklamu .. :D
tyger ještě mu dělej reklamu .. :D
Už jsem smazal odkaz,však to nehroťme :)
_:Nihilia:_ : Tak se na ten screen podívej pořádně.....možná ti bude stačit se podívat o 2 zprávy výše...Teda pokud si neomylný a v životě si se nepřeklepl tak nemusíš...Kdyby si ten perm zrušil řeknu si ok moje chyba se vysvětlila admin je rozumný a vidí že šlo o omyl,ale že mi ho milostivě zkrátíš na 30 minut to snad ani komentář nepotřebuje....
Serte na Csko.cz
Ani to nepotrebuje komentár.
měl sem k tomu rozepsanej pěknej koment, ale seru na to... nebudu se rozčilovat :)
Proc mu to kratis, I kdyby byl omyl, ze to poslal to admin chatu, tak serte na csko.cz pojdte tam a tam napsat musel, ja bych mu ban nechal..
Slunicko : Proč to vůbec komentuješ?? Nevíš která bije a píšeš sem takovýhle nesmysly....
Slunicko : Proč to vůbec komentuješ?? Nevíš která bije a píšeš sem takovýhle nesmysly....
ked sa ti csko.cz nelubi, tak tu nehraj
:D :D Ty máš velkou kuráž. Píšeš tohle do admin chatu, jako že to ti nikdo do CFG nenabindoval automaticky a ještě se naparuješ jako holub na báni.. To mluví za vše. Permu bych ti za to nedal, ale tak měsíc určitě.
Kono159 a zároveň pro všechny co tohle vlákno chtějí komentovat : Nejdříve si zjistěte jak celá situace vznikla a pak pochopíte jak reagovat
Banujúci admin to poriešil, koniec. Ak sa to bude opakovať ban sa znásobí.
Admin uznal, ze jde o omyl, vic neni treba resit. Diky, ze hlasis tyto hrace. Ostatni komenty jsou mimo.
jen mi nejde do hlavy proc toho hrace hlasil az cca po 15 minutach co to spamoval na serveru
Píše to ve třetím postu. Z tadytoho to snad bude jasné: http://csko.cz/forum/showthread.php?15871-nesmysln%E9-bany&p=177281&viewfull=1#post177281
aha, tak to se omlouvám :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.