Zobrazit normální verzi : De_nuke_rarea
bloodykill
18-04-13, 21:26
Zdravím.Už mě neskutečně se*e, jak kreténi furt lozí na textury na mapě de_nuke_rarea.Nebaví mě furt volat adminy, kteří stejně nepříjdou a kreténci na varování, že dostanou banana nereagují, tak se ptám: nešel by udělat revork této mapy, aby ču*ačci nemohli lozit na textury?
Grakon2702
19-04-13, 08:52
Zdravím.Už mě neskutečně se*e, jak kreténi furt lozí na textury na mapě de_nuke_rarea.Nebaví mě furt volat adminy, kteří stejně nepříjdou a kreténci na varování, že dostanou banana nereagují, tak se ptám: nešel by udělat revork této mapy, aby ču*ačci nemohli lozit na textury?
Trochu ten slovník. Náhodou admini teď na volání chodí mnohem častěji. Jenom se prostě někdy stane, že v dané chvíli nejsou na serveru, anebo jak příjdou, tak daní hráčí slezou, protože je moc dobře znají.
Zaměstnávat adminy, kvůli tomu že lezou hráči na textury je docela zbytečné, stačí ty místa nastavit do WalkGuardu a problém vyřešen.
bloodykill
19-04-13, 14:21
tebe furt jen něco sere
Alespoň se snažím něco dělat narozdíl od některých.
Vela stastia pri tvorbe reworku. Ty sa nesnazis nieco robit, ty sa snazis komandovat ostatnych, aby nieco robili a to je ku... velky rozdiel.
Dej sem foto, kam lezou, ja tam hodim bloky nebo trigger_hurt
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.