Zobrazit normální verzi : NS-A server MegaPub podezřeni wh
andreas2012
19-04-13, 17:45
nick : NsA?
bohužel nemam jeho ip on se odhlasil,byl v 16:32 hrala se mapa dust,zdrhnul ihned pote když sem napsal že ho recuju..:D
je myslim znamej tady...
To wh tam je. Prosim podivejtese na to demo až do konce,kde myslim je docela zajimavý dukaz jak palil skrz stěnu a přesně.
demo: http://csko.cz/dema/upload/dir/NsA.dem
andreas2012
20-04-13, 22:13
VALVE_ID_LAN 46.13.230.94 CZ jeho ip
andreas2012
20-04-13, 22:13
koukam že se to tu hodně řeši kdyžtak teď je na MegaPub..
já jsem to tak koukal a taky tam nic nevidím
andreas2012
21-04-13, 02:44
na konci dema jak pali po těch 2hračich skrz tu stěnu je clear??Podivejse na to pořadně,protože ten konec je jednoznačnej prostě wh..Jak moh vědět ?-že slyšel?...
Tvle ja dostanu ban za takovou kktinu bez dema a toto že je clear..Njn jen tak dal, policajti by z vas měli brat přiklad to by se lovilo malých ryb a ti velky by se měli:D
Nic proti ale za mě wh ma a ban zaslouži,
Je clear, spectoval jsem ho na serveru uz asi 10x, ze pali pres stenu.. Mohl slyset, nebo to mohl videt na videu, nebo to mohl proste jen zkusit, 1 akce na ban nestaci, ty se div, ze si za neco dostal ban, uz jen tim co si napsal tady v tee stiznosti porusujes pravidla a myslim si, ze kdyby si brali policajti priklaad z nas, tak by tady po tom zkorumpovanym svete moc koko*u nebehalo, GL .
CapsGlockk
21-04-13, 09:32
Clear
to dierovanie skúša každý, ako bolo povedané jedna akcia na ban nestačí.
na konci dema jak pali po těch 2hračich skrz tu stěnu je clear??Podivejse na to pořadně,protože ten konec je jednoznačnej prostě wh..Jak moh vědět ?-že slyšel?...
Tvle ja dostanu ban za takovou kktinu bez dema a toto že je clear..Njn jen tak dal, policajti by z vas měli brat přiklad to by se lovilo malých ryb a ti velky by se měli:D
Nic proti ale za mě wh ma a ban zaslouži,
jedno stastie, ze ty niesi admin....to by to nehral uz nikto...
niekedy si skus popzerat hru lepsich hracov a pochopis, ze sa nestriela len vtedy, ked niekoho vidis....dalej si skus pozriet demo z ozajstnym wh a uvidis rozdiel v pohybe hracov...ale dakujeme ze sa staras....
Clear,koukal jsem na něho taky několikrát a hraje čistě.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.