Zobrazit normální verzi : Zase nekdo kdo nevy co se deje Ban ))
hoj dnes sem se pripojil na vas server po dlouhe dobe a najdnou po 1 kole sem dostal ban nevym zaco kotel mi radil at si koupim steam a kdyz ho mam tak od vas dostavam ban za nic predlozte mi aspon dukaz nebo zadam o unban hraju hlavne na zombi 4 nick dedek20 a toto je i me steam meno
hoj dnes sem se pripojil na vas server po dlouhe dobe a najdnou po 1 kole sem dostal ban nevym zaco kotel mi radil at si koupim steam a kdyz ho mam tak od vas dostavam ban za nic predlozte mi aspon dukaz nebo zadam o unban hraju hlavne na zombi 4 nick dedek20 a toto je i me steam meno
Ahoj dodej prosím výpis z konzole.
po tomhle mi poradili at si koupim steam a je mi nahovno na ostatni kotelnu se dostan
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 45600)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): [P]ecko *
[AMXBANS] Tvuj nick: Dedek20
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:301876218
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.99.143.75
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.99.143.75
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Vyrobna na zelene mozky
[AMXBANS] Server: Kotelna - COD:MW | csko.cz (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na
u ale na COD ne a toto neni ani moje meno Pecko
Je to bug... přece kdyby si dostal ban, tak by ses nemohl připojit ani na jeden server od Kotelny
tak ale nvym proc mi to nejde hned mi naskoci ze mam ban a to tam mam lv 27 a ten tam je od zacatku co ste dali COD na kotelnu a nejednou to nejde.vsude hraju ale na cod ne ))poradismi.dik predem Dedek20
kotel mi radil at si koupim steam a kdyz ho mam tak od vas dostavam ban za nic ......nick dedek20 a toto je i me steam meno Zaujímave že keď máš kúpený steam máš Valve ID... Nemáš kúpenú originálnu hru v službe steam ...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.