Zobrazit normální verzi : Myš
Ahoj, mám problém s myšou v steam hre cs 1.6. Ide o to že mi proste na určitý moment nereaguje myška, všetko v pohode aj klávesnica zvuk obraz OK len myš nereaguje, nejde sa otáčať ani strielať. Niekedy mi dokonca sa ozve ten zvuk ked odpojíte z USB portu usb alebo myš alebo niečo také.... skúšal som všetky USB porty všade to isté. Proste ako keby sa mi sama odpojila a hned pripojila. (http://csko.cz/forum/showthread.php?16075-Na-steamu-laguje-my%C5%A1ka už som skúšal a nepomohlo) Vo Windowse mi to robí, v cs 1.6 a nonsteam som neskúšal. Neviete niekto?
EDIT: Tak asi 5 sekund po dopisaní témy sa mi už aj vo WINDOWSE zasekla. Nevidalo to žiaden zvuk len sa zasekla a nereagovala. Kde bude asi problém? Ovládače? Kontakt nejaký? či USB port?
EDIT2: Hmm asi to bol kontakt... pokrutil som kable a ide to
Když jsi na nějakém serveru, tak ti přestane reagovat ?
Nehledej zatím žádnou vědu, prostě ti odchází. Taky mi nedávno přesně tohle začala myš dělat, tak jsem si koupil novou.
Necky máš pravdu... Je to zlomenym kablom... Neviete ako sa da opraviť zlomeny kabel? Viem že treba otvoriť odstrihnuť tam dačo zas to spajkovať ale ako? Nenapíse niekto navod?
s*r na to a kup novou.Pokud nemas prachy tak si kup nejakej shit z tesca a nasetri si pokud chces takovou tu lepsi :D
Aká to je myš? Značka, cena?
Tak tato ma stála 49€ a pokiaľ sa dá opraviť tak ju meniť nechcem
Záleží, na akom mieste ti prdol kábel. Spojiť koncovku s káblom by sa možno ešte dala, ale spojiť to v strede, to neviem no. Opýtaj sa nejakého elektrikára.
Roccat Kova+
Ja mam tušák že to je prdnuté na konci konkrétne dnu v myši.. aj to vidno kus ked nou pohýbem... Viem jak sa to CCA má spraviť ale tak do takých vecí som krypel to priznávam a nechcem to sám dojebať...
Tak dnes sme sa spolu s kamarátom pokúšali ju priviesť k životu... Bez úspechu. Asi bude chyba na plošnom spoji a nie v kábli... odstrihli sme asi 15cm z konca kábla, napájkovali to tam znova ale bez výsledku. Takže je načase jej dať zbohom. Sĺužila dobre 2 roky a teraz ľutujem že som nevyužil všetky jej funkcie. Ach jaj :-(
Tak dnes sme sa spolu s kamarátom pokúšali ju priviesť k životu... Bez úspechu. Asi bude chyba na plošnom spoji a nie v kábli... odstrihli sme asi 15cm z konca kábla, napájkovali to tam znova ale bez výsledku. Takže je načase jej dať zbohom. Sĺužila dobre 2 roky a teraz ľutujem že som nevyužil všetky jej funkcie. Ach jaj :-(
Tak to je jasné. Skončí záruka, skončí životnosť.
tak dnes sme sa spolu s kamarátom pokúšali ju priviesť k životu... Bez úspechu. Asi bude chyba na plošnom spoji a nie v kábli... Odstrihli sme asi 15cm z konca kábla, napájkovali to tam znova ale bez výsledku. Takže je načase jej dať zbohom. Sĺužila dobre 2 roky a teraz ľutujem že som nevyužil všetky jej funkcie. Ach jaj :-(
r.i.p.
Ahoj, mám problém s myšou v steam hre cs 1.6. Ide o to že mi proste na určitý moment nereaguje myška, všetko v pohode aj klávesnica zvuk obraz OK len myš nereaguje, nejde sa otáčať ani strielať. Niekedy mi dokonca sa ozve ten zvuk ked odpojíte z USB portu usb alebo myš alebo niečo také.... skúšal som všetky USB porty všade to isté. Proste ako keby sa mi sama odpojila a hned pripojila. (http://csko.cz/forum/showthread.php?16075-Na-steamu-laguje-my%C5%A1ka už som skúšal a nepomohlo) Vo Windowse mi to robí, v cs 1.6 a nonsteam som neskúšal. Neviete niekto?
EDIT: Tak asi 5 sekund po dopisaní témy sa mi už aj vo WINDOWSE zasekla. Nevidalo to žiaden zvuk len sa zasekla a nereagovala. Kde bude asi problém? Ovládače? Kontakt nejaký? či USB port?
EDIT2: Hmm asi to bol kontakt... pokrutil som kable a ide to
Jak tu již někdo psal, prostě ti odešla myška.. pořid si novou, pokud mohu poradit tak ti doporučuji tuhle http://www.alza.cz/hama-milano-oranzova-d380775.htm je levná s spolehlivá, mám jí již dlouhou dobu a to jen s 1 reklamací kvůli tomu že mi odešlo po pár pádech na lino kolečko :D
Nato aký som malý mám dosť veľkú ruku... už ta Roccatka mi bola malá ale zvykol som si. Skôr rozmýšľam o tejto http://www.progamingshop.sk/razer-abyssus-essential-ambidextrous-gaming-mouse-p-39215.html
Aj keď neviem neviem... ja som ten binderský typ a na tamtej roccat som mal 7 tlačítok+ rôzne kombinácie dokopi cca 16 bindov sa tam dalo spraviť podľa výrobcu no ale s tými kombináciami by som tam naškrabal aj cez 20. Čo už.
Nato aký som malý mám dosť veľkú ruku... už ta Roccatka mi bola malá ale zvykol som si. Skôr rozmýšľam o tejto http://www.progamingshop.sk/razer-abyssus-essential-ambidextrous-gaming-mouse-p-39215.html
Aj keď neviem neviem... ja som ten binderský typ a na tamtej roccat som mal 7 tlačítok+ rôzne kombinácie dokopi cca 16 bindov sa tam dalo spraviť podľa výrobcu no ale s tými kombináciami by som tam naškrabal aj cez 20. Čo už.
Mám. Páči sa mi jej jednoduchosť. "Back to the basics", ich slogan k tejto myši. Je to fakt. Nemám sa na čo sťažovať, akurát mi blbne ich soft k tej myši, tak som ho vymazal a idem bez neho. Ale reakcie, ergonómia a pod. je v pohode.
Ja som mal tiež taký problém. Ako tu niektorý povedali kúp si novú myš. Ak to nepomôže tak neviem. Dokonca mi niekto povedal že pomôže preinštalovať Windows. Ale nemám to overené!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.