Eidam
24-04-13, 23:37
Dneska když jsem byl u CT se mi stalo, že Simon řekl "Běžte přímou cestou bez zdržování do boxu k zadní stěně kdo odejde kill" a někteří pobíhali v boxu a simon řekl "v tom boxu máte jít na zadní stěnu" a polovina lidí začala z boxu utíkat, tak sem je postřílel a když sem řekl že měli zakázáno z boxu odcházet tak mě nejednou ImGustak přesunul a říkal že sem dal MFK a že mě u CT nechce, že jen plnili příkazy.
(měli zakázáno odcházet a simon se jen přeřekl)
že sem dal MFK je blbost ..
1. zakázal z boxu odcházet
2. řekl do boxu, ne na box
a za 3. když se Simon přeřekne a omylem řekne na zadní stěnu a T mají keci, je to jen slovíčkaření (to mi potvrdil i jeden admin, nebudu říkat kdo)
.. takže sem žádnej MFK nedal a ImGustak mě neměl právo přesouvat (že utíkal je jeho blbost)
.. byl bych rád kdyby se k tomu vyjádřil nějakej admin nebo někdo kdo to už pár let hraje .. dík
(měli zakázáno odcházet a simon se jen přeřekl)
že sem dal MFK je blbost ..
1. zakázal z boxu odcházet
2. řekl do boxu, ne na box
a za 3. když se Simon přeřekne a omylem řekne na zadní stěnu a T mají keci, je to jen slovíčkaření (to mi potvrdil i jeden admin, nebudu říkat kdo)
.. takže sem žádnej MFK nedal a ImGustak mě neměl právo přesouvat (že utíkal je jeho blbost)
.. byl bych rád kdyby se k tomu vyjádřil nějakej admin nebo někdo kdo to už pár let hraje .. dík