Zobrazit normální verzi : cheater
Johny Pampeliska
04-08-11, 12:30
Kotlíku dneska před 11 hod dopoledne,klátil nás tam 3 mapy stejně, nějak se mi nezdá ,wh ......
Kashpi STEAM_0:1:5939998 212.96.186.183 CZ
http://www.ulozto.cz/9875608/kashpi-dem
1) kashpi tu adminuje, neverim ze by to byl druhej jazzin
2) osloveni "Kotlíku" zni hrozne vlezdoprdelsky, nepouzivej ho prosim
Jestli si myslím, kdo to pravděpodobně je, tak je to asi tvůj fail :D :D Nevěřím, že by něco měl, stahovat to ani nebudu.
Jů a já čekal kdy se to tu objeví :) Krásně sme se s Luccou pobavili, když pořád psal. Já si to klidně stáhnu a podívám se.
A Johny od tebe sem to fakt nečekal. Hráváš na FY často a nikdy si nic neříkal a to sem měl dneska jeden z horších dnů.
Edit: Zrovna sem ti chtěl psát koho sleduješ, že jsi celou mapu ve spectu a najednou vídím, že v kanálu pro adminy je moje jméno. Od té doby sem se jen smál.
A může se na to podívat kdokoli a říct že sem čistej. Aspon mám video na památku.
EDIT2: "Klátil" to slovo je krásný :D Měl si být na fy_pool_day včera nebo předevčírem, to sem je teprve "klátil"
Johny Pampeliska
04-08-11, 18:09
Kashpi : jak jsem napsal, nějak se mi to nezdálo, 3 mapy zasebou a s ostatníma jsme tě spectovali .....právě že po zkušenostech kdy tu i admini cheatovali, jsem to sem dal, je možný, že i já se mýlim, jen jsem chtěl aby to Kotel viděl...já sám osobně proti tobě nic nemám, pokud tam nic neni a nic nemáš a Kotel to potvrdí, veřejně se ti omluvím . I každej z adminů pochybí a dá ban ikdyž danej člověk necheatuje a Kotel pak Unbanuje, jsme jen lidi a i lidi se pletou.
Však já ti nic nevyčítám, každej má svůj názor. Když se ti něco nelíbí, tak je dobrý na to upozornit. Pořad lepší než abys na serveru potkal opravdu cheatra a nic s ním nedělal. Jak je někdy na serverech vidět, tak jim tam běhá cheater a z 20-ti lidí se ozve jen jeden. Často chodím na žádosti hráčů na servery kde se údajně nachází cheater a ve skutečnosti mu nic nenajdu a neřeším, že sem odešel uprostřed kola z jiného serveru. Sice mě to někdy štve, protože asi jen 20% všech zpráv od hráčů na serverech je opravdu na cheatry, ale od toho tu jsme.
Cheaty vím jak vypadají, viděl jsem je na vlastní oči v akci, ale nikdy sem je nepoužil a používat nebudu. Já hraji proto abych se bavil a nevím co bych měl z toho, že bych viděl hráče přes zdi nebo že na každou střelu na hráče ho trefím. To podle mě není zábava, takový lidi jsou ubožáci a nevím o co jim jde.
Ale nezapírám, že takovej de_dust2_clear (nebo jak se jmenuje) se mi líbí. Možná by to chtělo navrhnout Kotlovi ať na nějakej server hodí pár takových průhledných map, je to sranda :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.